Μηχανήματα επαγγελματικής χρήσης HO.RE.CA.

Υπεραυτόματες Μηχανές Espresso

Με τις πλήρως αυτόματες μηχανές εσπρέσο της απολαμβάνετε διαφορετικούς τύπους καφέ από φρεσκοαλεσμένους κόκκους και φρέσκο γάλα πιο εύκολα από ποτέ!

Επαγγελματικές Μηχανές Espresso

Eπαγγελματικές μηχανές Espresso για καφετέριες, μπαρ, αναψυκτήρια και ξενοδοχεία,θα σας καλύψει τις ανάγκες για ποιοτικό και γευστικό καφέ.

Μηχανές Καφέ Φίλτρου

Είτε επιθυμείτε να προσφέρετε το τέλειο φλυτζάνι, ή μεγαλύτερες ποσότητες γευστικού, φρέσκου καφέ φίλτρου, τώρα μπορείτε να τον παρασκευάσετε αμέσως!

Επαγγελματικοί Μύλοι Καφέ

Μύλοι Αλεσης Καφέ.
Επαγγελματικοί, απαραίτητοι σε barista & επιχείρηση. Μύλοι κορυφαίων εταιριών στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς

Μηχανές καφέ οικίας - γραφείου

Υπεραυτόματες μηχανές καφέ espresso

Οι μηχανές καφέ JURA συνδέονται με την καλύτερη ποιότητα καφέ, την απλή λειτουργία και τον εκπληκτικό σχεδιασμό. Απολαύστε μια σειρά από ειδικούς καφέδες με το πάτημα ενός κουμπιού με το JURA – πάντα φρεσκοαλεσμένο, όχι σε κάψουλα.

Αξεσουάρ για μηχανές καφέ

Αξεσουάρ και πρόσθετα ειδικά σχεδιασμένα για μηχανές καφέ JURA εξασφαλίζουν τέλειο specialty καφέ και εγγυώνται ένα φλιτζάνι γεμάτο απόλαυση.

Προϊόντα Συντήρησης

Η χρήση αυθεντικών προϊόντων συντήρησης JURA εξασφαλίζει τέλεια υγιεινή και προστασία. Όλες οι προστατευτικές φόρμουλες έχουν βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να ταιριάζουν στα προγράμματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις αυτόματες μηχανές JURA.