Κάτι παραπάνω από cool: Το Franke Milk Cooler!

Μπορείτε να κάνετε το τέλειο αφρόγαλα ή να έχετε ανά πάσα στιγμή φρέσκο, ζεστό γάλα για να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας coffee specialities εάν διατηρείτε το γάλα σε σταθερή, δροσερή θερμοκρασία πριν το χρησιμοποιήσετε.

Υπέροχα ευέλικτα

Τα Franke Milk Coolers μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις μηχανές καφέ Franke. Είναι όλα σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν με την μηχανή σας και εκτός από το να προσφέρουν το γάλα πάντα στην ιδανική θερμοκρασία, είναι και πολύ όμορφα στην όψη.

KE 200 – Η συμπαγής λύση

Το ψυγείο 4L είναι η ιδανική λύση για χώρους με μικρές – μεσαίες καταναλώσεις. Έχει την δυνατότητα κλειδώματος, ενώ μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με το χέρι.

Chill & Cup – Η ταιριαστή λύση για εξοικονόμηση χώρου

Το Chill & Cup αποτελεί το τέλειο δίδυμο, καθώς, εκτός από την μονάδα ψύξης με χωρητικότητα 5L και δυνατότητα κλειδώματος, διαθέτει επίσης επιφάνεια θέρμανσης φλυτζανιών (cup warmer) χωρητικότητας 80 φλυτζανιών.

Base cooler (UKE) – Το μαγικό ψυγείο που χωράει παντού!

Όπου υπάρχει λίγος διαθέσιμος χώρος, το ψυγείο Franke Base cooler (UKE) 5L αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει δυνατότητα κλειδώματος και μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την μηχανή καφέ, ως βάση! Ιδανικό για πάγκους στον τομέα της μαζικής εστίασης και σε σημεία self service.

Under-counter milk cooler (UT 320) – Ο βασιλιάς

Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες γάλακτος, τότε η λύση είναι το Franke UT 320 Milk cooler χωρητικότητας 12 L, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από τον πάγκο σας, ακριβώς κάτω από την καφετιέρα.