• Melitta Bentz photo portrait Πώς ανακαλύφθηκε ο καφές φίλτρου;

  Πώς ανακαλύφθηκε ο καφές φίλτρου; Η ιστορία της Melitta Bentz Η Amalie Auguste Melitta Bentz (31 Ιανουαρίου 1873 – 29 Ιουνίου 1950), γεννημένη ως Amalie Auguste Melitta Liebscher, ήταν μια Γερμανίδα επιχειρηματίας, η οποία εφηύρε το χάρτινο φίλτρο καφέ το 1908. Ίδρυσε την εταιρεία Melitta, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα υπό οικογενειακό έλεγχο. Τα φίλτρα […]

  Continue Reading
 • WMF Espresso NEXT – ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ iF Design Awards 2024!

  Το νέο, τεχνολογικό επίτευγμα της WMF με ημιαυτόματα portafilter κατάφερε να εντυπωσιάσει την διεθνή κριτική επιτροπή 132 μελών χάρη στο εμβληματικό της design! Η WMF Espresso γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ δυο διαφορετικών κόσμων, συνδυάζοντας την αλάνθαστη γεύση του παραδοσιακού portafilter με τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του αυτοματισμού. Σε έναν έντονο διαγωνιστικό τομέα, με σχεδόν 11.000 συμμετοχές από 72 χώρες, η WMF Espresso NEXT ξεχώρισε πανηγυρικά κερδίζοντας το #ifdesignaward.

  Continue Reading
 • Close-up of a person selecting a drink on a Franke A300 coffee machine's touchscreen, with a cup waiting below. Η τεχνολογία της FRANKE στην υπηρεσία της επιχειρηματικής σας αναπτυξης

  Η τεχνολογία της FRANKE στην υπηρεσία της επιχειρηματικής σας αναπτυξης. Οι σημερινοί καταναλωτές επιλέγουν την άνεση. Η άνεση εξασφαλίζει ικανοποιημένους καταναλωτές καφέ, ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλη προσέλευση σε ώρες αιχμής. Περιμένουν να λάβουν τα αγαπημένα τους ροφήματα γρήγορα και άνετα. Η άνεση έχει πρωτεύοντα ρόλο σε μια εμπειρία αγοράς καφέ. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται […]

  Continue Reading
 • Franke fully automatic coffee machine in focus with a group of professionals engaged in conversation in the background. FRANKE – Μια ιστορία παραγωγής φανταστικών ιδεών

  FRANKE Μια ιστορία παραγωγής φανταστικών ιδεών. Ιδέα, κατέβα! Την λέξη «δημιουργικότητα» οι περισσότεροι τη συνδυάζουν με τις τέχνες, αν και η δημιουργικότητα είναι αυτή που πολλές φορές χρειάζεται για να λυθεί ένα επαγγελματικό ζήτημα. Όταν σκεφτόμαστε τον καφέ στον χώρο εργασίας, τον συνδυάζουμε με την εγρήγορση που προσφέρει η καφεΐνη και το ανέβασμα του ρυθμού […]

  Continue Reading
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ? – Η SOLINO COFFEE SERVICE ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

  Είτε θέλετε να τονώσετε την ενέργεια και την αποδοτικότητα των συνεργατών σας, ή να εντυπωσιάσετε και να καλωσορίσετε τους πελάτες σας – η σωστή, υπεραυτόματη μηχανή καφέ για το γραφείο είναι σημαντική τόσο για την εργασιακή ατμόσφαιρα, όσο και γενικά για την επιχείρησή σας – γιατί όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι με την εξαιρετική ποιότητα και την τέλεια γεύση!

  Continue Reading
 • SOLINO COFFEE SERVICES – Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

  Η So&lino Coffee Service χάρη στην μακρόχρονη και επιτυχημένη εμπειρία της στον χώρο του καφέ και εκπροσωπώντας κορυφαία brands τόσο σε premium αυτόματες μηχανές καφέ, όσο και σε μοναδικής ποιότητας κόκκους καφέ, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του καφέ για όλες τις επιχειρήσεις.

  Continue Reading
 • SOLINO – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ OPEN DAY

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ OPEN DAY της SOLINO!
  Βελτιώστε μαζί μας την επιχείρησή σας στο κομμάτι του καφέ. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου σας προσκαλούμε στο Open Day της Solino. Θα θέλατε να μας επισκεφθείτε το Σάββατο ή την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Horeca? Τότε θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού.

  Continue Reading
 • ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ SOLINO COFFEE BAR CONCEPT

  Είτε πρόκειται για καφέ που επιθυμείτε να προσφέρετε στον χώρο που γίνονται τα διαλείμματά της εταιρείας σας, είτε χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για self – service προσφορά καφέ στον χώρο αναμονής – η εξειδικευμένη μας ομάδα θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να σχεδιάσει μαζί σας το προσωπικό σας coffee bar.

  Continue Reading
 • ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ SO&LINO COFFEE SERVICES

  Η So&lino Coffee Service χάρη στην μακρόχρονη και επιτυχημένη εμπειρία της στον χώρο του καφέ και εκπροσωπώντας κορυφαία brands τόσο σε premium αυτόματες μηχανές καφέ, όσο και σε μοναδικής ποιότητας κόκκους καφέ, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του καφέ για όλες τις επιχειρήσεις.

  Continue Reading
 • Χέρι ακουμπάει λευκό φλυτζάνι Piaccetto στο οποίο πέφτει φρεσκοκομμένος καφέ ςespresso από μηχανή espresso. Piacetto καβουρδίσμένος από τον καλύτερο coffee roaster στην Ευρώπη!

  Είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία καφέ σε κόκκους που καβουρδίζονται από την εταιρεία “Matthew Algie”, βραβευμένη ως ο καλύτερος coffee roaster στην Ευρώπη!

  Continue Reading