Αυτόματες Επαγγελματικές Μηχανές Καφέ.

Καλωσορίσατε στη νέα εποχή του καφέ, όπου η κορυφαία τεχνολογία συναντά την απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς. Εδώ, στην καρδιά της κουλτούρας του καφέ, συναντάτε τις πλέον εξελιγμένες αυτόματες επαγγελματικές μηχανές καφέ που μετατρέπουν κάθε γουλιά σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ είναι σχεδιασμένες για να παράγουν καφέ υψηλής ποιότητας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν έναν εξαιρετικό καφέ ανεξάρτητα από τον χώρο εστίασης που διαθέτετε.

Ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση εστίασης.

Οι αυτόματες επαγγελματικές μηχανές καφέ είναι ιδανικές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία, κυλικεία, καθώς και για άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν καφέ στους πελάτες τους, όπως γραφεία και καταστήματα. Με τις πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ, οι επιχειρηματίες μπορούν να προσφέρουν ποιοτικό καφέ στους πελάτες τους, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να απασχολούν προσωπικό για την παρασκευή του, όπως σε υπηρεσίες self-service. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν στους πελάτες τους έναν εξαιρετικό καφέ.

Παγκοσμίου φήμης Barista αγκαλιάζουν τις επαγγελματικές αυτόματες μηχανές espresso.

Είναι αλήθεια ότι πλέον οι αυτόματες μηχανές espresso παράγουν εξαιρετικό καφέ και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Barista. Η τεχνολογία των αυτόματων μηχανών καφέ είναι πια τόσο προηγμένη και το αποτέλεσμα τόσο ποιοτικό που τα τελευταία χρόνια αρκετοί έμπειροι επαγγελματίες των coffee specialities έχουν γίνει brand ambassadors για κατασκευαστές πλήρως αυτόματων μηχανών εσπρέσο. Δυο από τα πολλά παραδείγματα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Barista 2023 Μποραμ Ουμ και ο φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021 Βόιτσεκ Τάισλερ που έγινε πρεσβευτής της Franke Coffee Systems.

Ένα ακόμα πρόσφατο παράδειγμα αυτής της αλλαγής προοπτικής συνέβη τον Αύγουστο του 2023, όταν η Specialty Coffee Association άνοιξε τις αιτήσεις για χορηγίες του World Latte Art Championship 2024-27. Για πρώτη φορά από την έναρξη του θεσμού, μπορούν να υποβάλουν αίτηση και κατασκευαστές αυτόματων μηχανών espresso.

Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες αυτοματοποιημένες λύσεις, οι πλήρως αυτόματες μηχανές εσπρέσο βελτιώνουν τη ροή εργασίας και την παραγωγικότητα. Σε ώρες αιχμής, αναλαμβάνουν τα περισσότερα καθήκοντα του barista ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές της δουλειάς του – όπως η τέχνη του latte και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες – χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Πρόκειται για μια σημαντική βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

WMF

Με το σύνθημα «Σχεδιασμένες για απόδοση», οι αυτόματες μηχανές καφέ espresso & φίλτρου της WMF
(πλήρως αυτόματες και αυτόματα portafilters) προσφέρουν στις επιχειρήσεις εστίασης τις βέλτιστες λύσεις για τις απαιτήσεις τους.
Αξιοπιστία made in Germany και ημερήσια παραγωγή από 50 έως 220 φλυτζάνια καφέ την ημέρα.

Γιατί να επιλέξετε μια Υπεραυτόματη Επαγγελματική Μηχανή Καφέ;

Απόλυτη Ευκολία Χρήσης

Η αυτοματοποίηση στον χώρο του καφέ φέρνει την ευκολία στην καθημερινή σας ρουτίνα. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να προσφέρετε έναν εξαιρετικό καφέ χωρίς περαιτέρω προσπάθεια.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Ο χρόνος είναι χρήμα. Με τις υπεραυτόματες μηχανές καφέ, απαλλαγείτε από τις χρονοβόρες διαδικασίες και αφήστε την τεχνολογία να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Τεράστια Ποικιλία Ροφημάτων

Οι επαγγελματικές αυτόματες μηχανές καφέ σας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρεται δεκάδες διαφορετικά ροφήματα καφέ και όχι μόνο. Εκτός από κλασσικό καφέ espresso, μπορείτε να προσφέρετε όλα τα coffee specialities με ζεστό ή κρύο αφρόγαλα, ζεστή ή κρύα σοκολάτα και τσάι.

Εξαιρετική Ποιότητα Καφέ

Οι επαγγελματικές αυτόματες μηχανές μας διακρίνονται για την ακρίβεια στην παρασκευή του καφέ. Από την επιλογή των πιο μοδάτων coffee specialities μέχρι την προηγμένη τεχνολογία παρασκευής, η ποιότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρουν.

Αυτόματες επαγγελματικές μηχανές espresso για κάθε επιχείρηση

Πάντα Φρεσκοαλεσμένος Καφές

Όλες οι επαγγελματικές αυτόματες μηχανές καφέ espresso & φίλτρου διαθέτουν τουλάχιστον έναν ενσωματωμένο μύλο. Η φρεσκάδα του καφέ είναι εγγυημένη καθώς Οι κόκκοι αλέθονται ακριβώς πριν από την παρασκευή κάθε ροφήματος.

Καφές με την υπογραφή σας

Κάθε επιχειρηματίας εστίασης έχει τις προσωπικές του προτιμήσεις. Οι μηχανές μας επιτρέπουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων της παρασκευής του καφέ σας, από την ένταση έως τη θερμοκρασία, ώστε να προσφέρετε έναν καφέ που ανταποκρίνεται στις δικές σας προτιμήσεις. Η αποθήκευση των προσωπικών σας ρυθμίσεων εγγυάται την σταθερότητα στην ποιότητα του καφέ, όποιος κι αν τον προετοιμάσει!

WMF - Επίδειξη αυτοματων προγραμματων αυτοματης μηχανης καφε - αυτοματος καθαρισμός μηχανης

Αυτόματο καθάρισμα

Η προηγμένη τεχνολογία των υπεραυτόματων μηχανών καφέ, σας κερδίζει χρόνο και στο καθημερινό καθάρισμα της μηχανής. Γίνεται αυτόματα επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα στην οθόνη της μηχανής. Αφαλάτωση, καθαρισμός συστήματος γάλακτος και άλλα, γίνονται μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με την τεχνολογία αυτοματισμών στον καθαρισμό της μηχανής ικανοποιούνται και οι πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής.

Επίσημο service

Στα πλαίσια συνεργασίας το τεχνικό μας τμήμα φροντίζει για την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή της μηχανής καφέ. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μηχανών καφέ και προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους κατασκευαστές, είστε πάντα σε καλά χέρια μαζί μας. Όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν προκύψει με την αυτόματη μηχανή σας, το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Solino θα φροντίσει για την άμεση αποκατάστασή του.

Δομοστοιχειωτές πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ, με μεγάλο εύρος λειτουργειών και δυνατοτήτων.
Για επιχειρήσεις εστίασης με παραγωγή από 80 έως 300 φλυτζάνια καφέ την ημέρα.
Τεράστια ποικιλία ροφημάτων με ένα μόνο άγγιγμα και με την εγγύηση της ελβετικής μηχανικής.

Αναγνωρισμένοι & εξειδικευμένοι προμηθευτές.

Οι προμηθευτές μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων τους. Η Franke προσφέρει μια σειρά από μηχανές που συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την κομψότητα. Η WMF εξειδικεύεται στη δημιουργία εξαιρετικά αξιόπιστων μηχανών, η Melitta Professional συνεχίζει να εξελίσσει την παράδοση της Melitta Bentz που εφήυρε τον καφέ φίλτρου, ενώ η Jura ξεχωρίζει για την αισθητική των μηχανών της. 

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Καφεστίασης

Επιλέξτε την πρωτοποριακή τεχνολογία των επαγγελματικών αυτόματων μηχανών καφέ και τα σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη που προσφέρει: σταθερή ποιότητα γεύσης, μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και την σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους. Καθιερωθείτε στον κόσμο της υψηλής ποιότητας καφέ και αναδείξτε την επιχείρησή σας σε ένα νέο επίπεδο.

Είμαστε εδώ για να σας συνοδεύσουμε σε αυτό το ταξίδι της γευστικής απόλαυσης και της επιτυχίας. Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας αυτόματη επαγγελματική μηχανή καφέ και ζήστε μια νέα εμπειρία που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο γευστική από ποτέ.

Επαγγελματικές πλήρως αυτόματες μηχανές espresso υψηλής αισθητικής από την ελβετική JURA.
Παραγωγική δυνατότητα από 10 έως 200 φλυτζάνια καφέ την ημέρα.
Coffee specialities με το πάτημα ενός κουμπιού – «Πάντα φρεσκοαλεσμένος καφές, όχι σε κάψουλα».

Αναζήτηση Μηχανής Καφέ

Η ιδανική λύση καφέ για τον χώρο σας. Με λίγα μόνο κλικ θα λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά για μηχανή καφέ.

1Τοποθεσία
2Κατανάλωση
3Συσκευή
4Υποβολή

© 2024 All Rights Reserved.