Πολλές επιλογές, μέγιστη ευελιξία, ελάχιστη προσπάθεια.

Σας παρουσιάζουμε την πρωτοποριακή καινοτομία που σας προσφέρει πληθώρα επιλογών. Με το νέο, ευέλικτο Specialty Beverage Station θέτουμε νέες βάσεις – όλα περιστρέφονται γύρω από την στιγμή που οι καινοτόμες τεχνολογίες σας βοηθούν να μεταφέρετε την ικανοποίηση των πελατών σας σε πεντελώς νέο επίπεδο. Μοναδικό για την FRANKE, το Speciality Beverage Station προσφέρει την μέγιστη δυνατή ποικιλία και ευελιξία έχοντας την ικανότητα να ταιριάξει σε κάθε περιβάλλον. Με μια ποικιλία ροφημάτων – από ροφήματα με βάση τον espresso μέχρι και κρύο καφέ, cold brew και ροφήματα με γεύσεις – είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των πελατών σας και να απογειώσετε την επιχείρησή σας.

Γνωρίστε την νέα SB1200 μέσα από το παρακάτω βίντεο

Ευελιξία που προσφέρει απόλυτη ελευθερία

Η SB1200 χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά ευέλικτό της σύστημα σε συνδυασμό με τα πιο ανθεκτικά υλικά και μοναδικές καινοτομίες από την Franke. Η SB1200 αποτελεί μια μακρόχρονη, ασφαλή επένδυση. Ο συνδυασμός των μονάδων αντλίας αυξάνει την ευελιξία της και ανταποκρίνεται όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε εποχικά ροφήματα και να έχετε χωρητικότητα για τα πιο δημοφιλή ροφήματα – όλα προσαρμοσμένα στην επιχείρησή σας.

Χάρη στην SB1200 μπορείτε να σερβίρετε κρύα ροφήματα σε εντελώς νέο επίπεδο

Η μονάδα “cold brew” ολοκληρώνει την ποικιλία κρύων ροφημάτων. Το πατενταρισμένο “cold brew system” δεν απαιτεί άζωτο για να προετοιμάσει μια μεγάλη ποικιλία κρύων ροφημάτων. Έτσι τα ροφήματα μπορούν πλέον αν προσφέρονται ως cold brew, είτε σκέτα ή με γάλα / αφρόγαλα ή και σιρόπι. Διευρύνετε την γκάμα ροφημάτων σας και προφέρετε στους πελάτες σας ακόμη μεγαλύτερες επιλογές.

Άψογη υγιεινή και πλήρως αυτόματος καθαρισμός

Το δοκιμασμένο και πραγματικά αυτόματο σύστημα καθαρισμού CleanMaster δεν είναι μόνο πιο ασφαλές και πιο υγιεινό – κάνει την καθημερινή εργασία σημαντικά ευκολότερη σε όλες τις μονάδες, συμπεριλαμβανομένης και της μονής εξόδου καφέ, η οποία δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρεθεί για να καθαριστεί ξεχωριστά. Η SB1200 διαθέτει αποκλειστικά το διαθέτει αποκλειστικά το Flavor Station CleanMaster, το οποίο είναι μοναδικό για αυτήν την κατηγορία προϊόντων.

Χαρίστε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία

Μεγαλώσαμε για ακόμη μια φορά την γνωστή και αγαπημένη οθόνη μας: Η διαδραστική οθόνη αφής 12.1’’ είναι πολύ εύκολη στη χρήση από τους πελάτες σας και χάρη στις ρεαλιστικές εικόνες των ροφημάτων κάνει και την διαδικασία επιλογής ενός ροφήματος ακόμη πιο γρήγορη κι εύκολη. Χάρη στην Franke Digital Services μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την οθόνη ως μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας: διαφημίστε νέες προσφορές, νέα ροφήματα ή δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να γνωρίσουν κάτι νέο προσφέροντάς τους μια πιο ελκυστική εμπειρία.

Κάντε την κάθε στιγμή να μετρά – επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλαμε πολύ να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας. Απλώς καλέστε μας και κάποιος από την ομάδα μας θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει!