Η FRANKE δεν είναι απλώς μια εταιρεία που ασχολείται με την πώληση μηχανών καφέ. Σκοπός της είναι να μετατρέψει τον καφέ σε μια ξεχωριστή εμπειρία για εσάς και τους πελάτες σας.

Με την μοναδική εμπειρία και εξειδίκευση της Franke στην βιομηχανία του καφέ, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε ένα ποιοτικά άριστο φλιτζάνι καφέ και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί στην επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από τις φιλοδοξίες σας.

Γιατί σε όποια επιχείρηση και να βρίσκεστε, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από τον καφέ.

Όλα έχουν να κάνουν με την στιγμή. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε αυτήν την στιγμή να την κάνετε υπέροχη!.

Ανακαλύψτε την νέα εμπειρία Franke στο video που ακολουθεί

Τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρησή σας?

Εστιατόρια

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια αξέχαστη εμπειρία με premium coffee specialities που ικανοποιούν κάθε ανάγκη και προσδοκία. Είναι εύκολο με τις αξιόπιστες λύσεις για τον καφέ που παρέχουμε – από την σταθερά υψηλή ποιότητα μέχρι και το άψογο service που σας προσφέρουμε.

Ξενοδοχεία

Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε κατά την διάρκεια της ημέρας, οι λύσεις που παρέχουμε μπορούν να σας βοηθήσουν να προσφέρετε ασυναγώνιστη ποιότητα σε κάθε φλιτζάνι καφέ, ξανά και ξανά. Χάρη στις μηχανές μας με τις μοναδικές διαισθητικές οθόνες μειώνετε τον χρόνο προετοιμασίας ενός ροφήματος δίνοντας στο προσωπικό σας περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες σας.

Εμπορικά καταστήματα

Δημιουργήστε μια πιστή πελατειακή βάση προσφέροντας coffee specialities που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Είτε πρόκειτα για πελάτες που παραγγέλνουν τον καφέ, είτε για self service, οι λύσεις καφέ που σας παρέχουμε εγγυώνται πως σε κάθε περίπτωση οι πελάτες σας θα απολαύσουν ένα τέλειο φλιτζάνι.

Βρείτε λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις

Ο υπέροχος κόσμος των επαγγελματικών μας μηχανών καφέ

Fully Automatics

Semi Automatics