Απεριόριστες δυνατότητες με τη νέα Α800 για διαχείριση ακόμη και των πιο υψηλών απαιτήσεων

Ολόκληρη η κουλτούρα γύρω από τον καφέ είναι τρόπος ζωης! Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν διαθέσιμη τέτοια ποικιλία από επιλογές κι ευκαιρίες για να απολαύσετε το δικό σας, μοναδικό ρόφημα. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να ανακαλύψετε τον καφέ εκ νέου, ενώ οι εκπλήξεις στο κατάστημα δεν έχουν τέλος και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε η Α800. Η επαγγελματική, αυτόματη μηχανή καφέ Α800 είναι μπορεί να φτιάξει άψογα μια τεράστια ποικιλία ροφημάτων που δεν φαντάζεστε!

Ιδανική για ποικιλία ροφημάτων

Το σύστημα FoamMaster™ σε συνδυασμό με την Α800 αποτελεί το κλειδί για μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία από σπέσιαλ, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα με γάλα, από τον τέλειο latte macchiato εως και τον κλασσικό espresso, ένα δροσιστικό ρόφημα με γάλα και φράουλα και πολλά άλλα.

Θέλετε να δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη στιγμή σας?

Απαράμιλλη απόδοση

Με το τριπλό boiler system και την διαισθητική αντίληψη λειτουργίας, η Α800, είναι σχεδιασμένη για να διαχειρίζεται μεγάλες ποσότητες ροφημάτων σε ελάχιστο χρόνο. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία FoamMaster™, το δοχείο σοκολάτας, τη δυνατότητα λειτουργία με εως και 3 μύλους, το flavor station (προαιρετικά) και τη δημιουργικότητα του χειριστή μπορεί να παρασκευάσει τα πάντα – και κυρίως τα ροφήματα που επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της A800

Χωρητικότητα μεγάλης κατηγορίας

Η πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ Α800 είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ροφήματα σε μεγάλες ποσότητες και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Πρέπει να ετοιμάσετε έναν τέλειο espresso, να φτιάξετε λίγο αφρόγαλα και ταυτόχρονα να ετοιμάσετε κι ένα τσάι; Χάρη στο επαγγελματικό, τριπλό boiler system δεν υπάρχει πρόβλημα! Επιπλέον, το ειδικό εξάρτημα της μηχανής για αφρόγαλα μπορεί να χειριστεί ακόμη και τις μεγαλύτερες ποσότητες με φοβερή επιδεξιότητα.

Το iQFlow™ αλλάζει το παιχνίδι

Μέχρι τώρα οι επαγγελματίες βασίζονταν στην ποιότητα της άλεσης για να ελέγχουν την ποιότητα της εκχύλισης του καφέ. Το iQFlow™ είναι μια έξυπνη τεχνολογία που προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο εκχύλισης, γεύσης και σύστασης του καφέ.

 • Αποκτήστε ακόμα περισσότερη γεύση από τους κόκκους καφέ
 • Καθορίστε το δικό σας ατομικό προφίλ γεύσης
 • Διασφαλίστε την υψηλή ποιότητα του καφέ σε κάθε φλυτζάνι, κάθε μέρα, σε κάθε τόπο

FoamMaster: Ονειρεμένη ποιότητα στο αφρόγαλα

Η τεχνολογία FoamMasterTM περιλαμβάνεται στην βασική έκδοση της μηχανής και εγγυάται τέλειο αφρόγαλα κάθε φορά που ενθουσιάζει τους καλεσμένους σας.

 • Ασυναγώνιστη ποιότητα στο αφρόγαλα:Η σύσταση και η ποιότητα του αφρόγαλου μπορούν να ρυθμιστούν, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε μοτίβα latte art
 • Εξαιρετική ποιότητα: ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες και κάτω από τις υψηλότερες απαιτήσεις
 • Ατελείωτη δημιουργικότητα: Συνδυασμοί ροφημάτων με ζεστό και κρύο γάλα και με ζεστό ή κρύο αφρόγαλα
 • Δύο τύποι γάλακτος, δύο παράλληλα κυκλώματα ψύξης: ιδανικό για διαφορετικούς τύπους γάλακτος*
* αναφέρεται σε γαλακτοκομικό προϊόν

Iced Coffee Module: Αυξήστε τις επιλογές και διευρύνετε τις ευκαιρίες

Η νέα λειτουργία “Iced Coffee Module” της Franke διευρύνει την γκάμα ροφημάτων υψηλής ποιότητας με την προσθήκη γευστικών, αναζωογονητικών ροφημάτων με φρεσκοφτιαγμένο iced coffee. Σκέτος ή σε συνδυασμό με γάλα, αφρόγαλα ή και με κάποιο σιρόπι θα προκαλέσει τους καλεσμένους σας να απολαύσουν την τέλεια γεύση ενός φρέσκου, δροσερού καφέ. Αυτός είναι ο καφές και οι δυνατότητες στα καλύτερά τους!

 • Ποικιλία ροφημάτων κορυφαίας ποιότητας: ο καφές παρασκευάζεται ζεστός και ψύχεται ενεργά προτού πέσει στο φλυτζάνι.
 • Ευελιξία: Το Iced Coffee Module (IC) διατίθεται προαιρετικά για τις καφετιέρες A600 – A1000 και S700, καθώς και για την SB1200.Το Iced Coffee Module δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα από τα παραπάνω μοντέλα εκ των υστέρων
 • Κορυφαία υγιεινή και πλήρως αυτόματος καθαρισμός: Το Iced Coffee Module καθαρίζεται αυτόματα χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού της μηχανής.

EasyClean: αυτόματο σύστημα καθαρισμού

Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού Easy Clean περιλαμβάνεται στην βασική έκδοση της μηχανής για να διασφαλίζει ότι τηρούνται πάντοτε τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής HACCP.

 • Επιστημονικά αποδεδειγμένη καθαριότητα: πιο απλός, πιο γρήγορος και πλήρως αυτόματος καθαρισμός για υψηλά επίπεδα υγιεινής
 • Αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού: αυτόματη διαδικασία με χειροκίνητη προσθήκη του υγού καθαριστικού για μέγιστη ευκολία – ασφαλής και πρακτική

Ψηφιακές Υπηρεσίες – Πάρτε τον έλεγχο του καφέ

Ανεβάστε την ποιότητα του καφέ. Βελτιώστε τα κέρδη, Βελτιώστε την εμπειρία. Συνδεθείτε με την Franke Digital Services και αναλάβετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας.

Συμβατή με κάθε μονάδα ψύξης

Είτε χρησιμοποιείτε ήδη ένα ψυγείο για γάλα, είτε επιλέξετε το ψυγείο 12 λίτρων της FRANKE, η Α800 σας καλύπτει. Με οποιαδήποτε ρύθμιση η ποιότητα στο αφρόγαλα θα είναι εξαιρετική!

Περισσότερη ευελιξία

Η Α800 προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τη διαμόρφωση των δικών σας επιλογών. Τρίτος μύλος άλεσης καφέ? Τί θα λέγατε να προσθέτατε ένα flavor – station ή ένα cup warmer? Μπορείτε να προσθέσετε σταδιακά ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην Α800 σας.

Νέο, άνετο display

Η νέα, βολική οθόνη αφής 14.4 ιντσών της A800 σας προσκαλεί να επιλέξετε το ρόφημα που επιθυμείτε με τη μεγαλύτερη ευκολία. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει παρουσιαστεί με τόσο ελκυστικό και έντονο τρόπο η ποικιλία ροφημάτων που μπορείτε να επιλέξετε με εικόνες υψηλής ανάλυσης, ενώ σίγουρα θα αγαπήσετε την πλοήγηση στο μενού.

Try out the Franke A800 in your own setting

A800 Cleaning tutorials

A600: All you need for perfect coffee

A1000: a new level of indulgence

FoamMaster 850: Variety becomes perfection