Μηχανές Espresso Οικιακές – Ημιεπαγγελματικές

Είναι υπέροχο που στο SOLINO προσφέρονται μηχανές espresso για τους λάτρεις του καφέ. Οι αυτόματες και ημιαυτόματες μηχανές espresso μπορούν να σας παρέχουν υψηλή ποιότητα καφέ στο άνετο του σπιτιού σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλόγως με το τι ακριβώς αναζητάτε, εδώ είναι μερικές προτάσεις:

  1. Αυτόματες μηχανές espresso: Οι αυτόματες μηχανές παρασκευάζουν εύκολα και γρήγορα εσπρέσο, cappuccino, και άλλα είδη καφέ με ένα πάτημα κουμπιού. Επιλέγουν αυτόματα την ποσότητα και την πίεση του νερού για τον καφέ, και ορισμένες από αυτές έχουν ακόμα και αυτόματο αφυγραντήρα γάλακτος για τα cappuccino.

  2. Ημιαυτόματες μηχανές espresso: Αυτές οι μηχανές σας δίνουν περισσότερο έλεγχο στη διαδικασία παρασκευής. Θα πρέπει να αλέσετε τον καφέ και να φτιάξετε τον καφέ χειροκίνητα, αλλά έχετε περισσότερη ελευθερία για να προσαρμόσετε την ποσότητα, την πίεση και τη θερμοκρασία.

Όταν ψάχνετε για μηχανή espresso, επιλέξτε μία που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και στον προϋπολογισμό σας. Σκεφτείτε επίσης να προμηθευτείτε καλό ποιοτικό καφέ, καθώς η ποιότητα των κόκκων είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαία μοντέλα Jura για το σπίτι