Εστιατόρια

Με τον ολοένα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, το να καταφέρει ένα εστιατόριο να ξεχωρίσει, αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Η FRANKE είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους και να προσφέρετε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες σας, που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Μέσα από χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εστιατορίων, οι προηγμένες λύσεις μας στο κομμάτι του καφέ μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις. Χάρη στον απλό και διαισθητικό τρόπο λειτουργίας των μηχανών καφέ FRANKE που πραγματοποιεί κάθε χρήστης από την οθόνη αφής, η δημιουργία ενός τέλειου φλυτζανιού καφέ δεν ήταν ποτέ πιο απλή.

 

Γιατί να επιλέξετε Franke?

Εξαιρετικό, διαισθητικό περιβάλλον χρήστη

Ο έξυπνος τρόπος παρασκευής καφέ

Τέλειο αφρόγαλα

Πιο ομαλή και διαισθητική λειτουργία

Χάρη στην τεχνολογία iQFlow™ ο έλεγχος της εκχύλισης σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στο φλυτζάνι.

Με την λειτουργία FoamMaster™ έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές ροφημάτων. Πλέον μπορείτε να προσφέρετε τα πιο δημοφιλή coffee specialities με ζεστό ή κρύο αφρόγαλα, αλλά και από διαφορετικούς τύπους γάλακτος. Μπορείτε να τα έχετε όλα!

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκατάσταση των μηχανών μας, όποια και να είναι η πρόκληση.

Θέλετε να δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη στιγμή?

Ανακαλύψτε πως οι αξιόπιστες λύσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν να σερβίρετε ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ με ασυναγώνιστη ποιότητα.

Οι προτάσεις μας

A1000

Η αυτόματη, επαγγελματική state-of-the-art μηχανή καφέ που ανταποκρίνεται πάντοτε στο καθήκον.

A800

Η απόλυτη multitasker – για απαράμιλλη ποιότητα στο φλυτζάνι.