
(Υλικά για 1 άτομο)
- 10 ml Malibu (χωρίς αλκοόλ ή λίγο σιρόπι με γεύση καρύδα)
- 30 ml χυμός πορτοκαλιού
- 30 ml χυμός από φρούτα του πάθους
- 5 ml χυμός λεμονιού
- 10 ml σιρόπι γρεναδίνης
- 25 ml ristretto
- 4 παγάκια
Προετοιμασία
- Βάλτε σε ένα ψηλό ποτήρι τα παγάκια και το σιρόπι γρεναδίνης.
- Στη συνέχεια, σε ξεχωριστό δοχείο ανακατέψτε τον χυμό πορτοκάλι, τον χυμό από φρούτα του πάθους, τον χυμό λεμονιού και το Malibu (ή το σιρόπι καρύδας).
- Έπειτα, προσθέστε το μίγμα στο ποτήρι αφήνωντάς το πρώτα να κυλήσει πάνω από ένα παγάκι.
- Ετοιμάστε τον εσπρέσσο σε ξεχωριστό δοχείο.
- Αμέσως μόλις ετοιμάσετε τον καφέ, προσθέστε τον προσεκτικά στο ποτήρι με την βοήθεια ενός κουταλιού, ώστε να σχηματιστεί ένα ξεχωριστό στρώμα.