ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ

Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα γευστικά coffee specialities αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρτιά μια επιχείρησης στην μαζική εστίαση. Η σταθερά υψηλή ποιότητά τους είναι καθοριστική για την ικανοποίηση των επισκεπτών και την επιτυχία της επιχείρησης. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι βέβαια λιγότερο σημαντική και στις υπόλοιπες εταιρείες, τόσο για το προσωπικό, όσο και για την καλή φιλοξενία των επισκεπτών. Η επιλογή της ιδανικής καφετιέρας, προσαρμοσμένης ακριβώς στις ανάγκες κάθε επιχείρησης έχει επομένως ιδιαίτερη σημασία.

Όμως προσοχή:
Σε μέρη με μεγάλη κατανάλωση καφέ οι μηχανές με κάψουλα ή pads δεν συνιστώνται. Οι παραδοσιακές εσπρεσσομηχανές με κλείστρο και οι πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ είναι πολύ ανώτερες, σε ό,τι αφορά αρχικά την ποιότητα του φρέσκου καφέ, το κόστος του, το κόστος φροντίδας και συντήρησης.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ VS. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ME ΚΛΕΙΣΤΡΟ
– ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Είτε πρόκειται για επιχειρήσεις στην μαζική εστίαση, είτε για εταιρίες ή ακόμα και για καταστήματα: Πριν από την επιλογή μιας αυτόματης μηχανής καφέ ή μιας παραδοσιακής μηχανής espresso θα πρέπει να προηγηθεί κάποια μελέτη των αναγκών κάθε χώρου. Για να βρείτε την καλύτερη ατομική λύση για εσάς θα πρέπει πρώτα να κάνετε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Πόση είναι η ημερήσια κατανάλωση καφέ?
Τί ρόλο παίζει η εμφάνιση της μηχανής?
Πόσο περίπλοκος ή απλός θα πρέπει να είναι ο χειρισμός και η συντήρηση της μηχανής?

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ

Οι δυο αυτοί τύποι μηχανών καφέ διαφέρουν τόσο στη χρήση, όσο και στο αποτέλεσμα. Η κλασσική εσπρεσσομηχανή λειτουργεί χειροκίνητα, βήμα – βήμα. Αρχικά ο αλεσμένος καφές τοποθετείται στο μονό ή διπλό καλαθάκι του κλείστρου, πιέζεται με το tamper μέχρι να έχει μια ομοιόμορφη επιφάνεια και στη συνέχεια μέσω της μηχανής τον διαπερνά ζεστό νερό και ατμός με υψηλή πίεση. Με τις μηχανές αυτές μπορεί κανείς να φτιάξει πολύ γευστικούς καφέδες υψηλής ποιότητας, αλλά λόγω της σχετικά σύνθετης λειτουργίας τους απαιτούν εκπαιδευμένο προσωπικό barista.

Η ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

Οι ”υπεραυτόματες” μηχανές από την άλλη, είναι γρήγορες στην λειτουργία, φιλικές προς τον χρήστη, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού ή με ένα άγγιγμα στην οθόνη αφής – ανάλογα την μηχανή – εγγυώνται σταθερή ποιότητα καφέ σε επίπεδο barista. Εκτός από όλα τα speciality coffees, μια πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ μπορεί επίσης να προσφέρει ζεστό νερό στην ιδανική θερμοκρασία για να κάνετε τσάι, κακάο και φυσικά ζεστό / κρύο γάλα και αφρόγαλα. Οι περισσότερες αυτόματες μηχανές καφέ διαθέτουν επίσης αυτόματα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΤΥΠΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ESPRESSO

  • χειροποίητη, παραδοσιακή απόλαυση espresso
  • γεμάτη γεύση, έντονο άρωμα και ωραία κρέμα στον καφέ
  • αντιπροσωπευτική εμφάνιση
  • εύκολη παρέμβαση κατά την προετοιμασία ενός ροφήματος λόγω του ότι όλα τα βήματα γίνονται χειροκίνητα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΦΕ

  • πολυάριθμα coffee specialities με το πάτημα ενός κουμπιού
  • απλή και γρήγορη λειτουργία που μπορεί να μάθει ο καθένας
  • προδιαγραφές υγιεινής
  • αυτόματα προγράμματα καθαρισμών
  • εγγύηση φρέσκου καφέ, καθώς οι κόκκοι καφέ αλέθονται ακριβώς πριν από την παρασκευή κάθε ροφήματος

Αναζήτηση Μηχανής Καφέ

Η ιδανική λύση καφέ για τον χώρο σας Με λίγα μόνο κλικ θα λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά για μηχανή καφέ με πλεονέκτημα online τιμής έως και 30%.

1Τοποθεσία
2Κατανάλωση
3Συσκευή
4Υποβολή