ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Φλυτζάνια, πιατάκια, κούπες και ποτήρια στον επαγγελματικό χώρο – όλα θα πρέπει να είναι πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές: Πρέπει να είναι εύκολα στην φροντίδα, σταθερά και ανθεκτικά. Εξάλλου καθημερινά περνούν από πολλά χέρια, βρίσκονται άλλοτε στο πλυντήριο πιάτων, άλλοτε στο ψυγείο ή ακόμα και στον φούρνο μικροκυμάτων.

Και παρ’ όλη αυτήν την καθημερινή ταλαιπωρία θα πρέπει να φαίνονται σας καινούρια όταν θα θελήσουμε να προσφέρουμε έναν καφέ ή ένα τσάι. Πώς επιλέγει κανείς τα σωστά φλυτζάνια για να ταιριάζουν στους συναδέλφους, να ταιριάζουν με τα ντουλάπια, αλλά και μεταξύ τους?

ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΟΙΒΑ

Τα μοντέρνα γραφεία πρέπει πλέον να μπορούν να κάνουν πολλά, καθώς γίνονται ολοένα και πιο λειτουργικά, ευρύχωρα και αντιπροσωπευτικά. Αν όμως κοιτάξει κανείς προσεκτικά θα καταλάβει πως οι κοινόχρηστοι χώροι και οι κουζίνες πολλές φορές παραμελούνται σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό. Και δεν είναι κάτι περίεργο, ειδικά αν δει κανείς σε πόσο μικρούς χώρους στριμώχνονται οι καφετιέρες, οι φούρνοι μικροκυμάτων και κάποιο τραπέζι ή πάγκος, αν υπάρχει καθόλου χώρους και γι’ αυτό. Εν ολίγοις: Οι κουζίνες των σύγχρονων χώρων εργασίας υποφέρουν από έλλειψη χώρου, άνεση και έξυπνες λύσεις. Αυτό πρέπει να αλλάξει!

ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όταν σχεδιάζετε την αγορά νέου εξοπλισμού για την κουζίνα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πώς θα εξασφαλίσετε λειτουργικότητα, τάξη και δομή. Μερικές συμβουλές: Για να χωρέσετε όσο το δυνατό περισσότερα σερβίτσια σε περιορισμένο χώρο θα πρέπει να τα ταξινομήσετε τα φλυτζάνια, τις κούπες, τα πιατάκια κλπ. Σε στοίβες. Ειδικά σχέδια και εσοχές επιτρέπουν στα φλυτζάνια και τις κούπες να στοιβάζονται με σταθερότητα και να μην “γέρνουν” με κίνδυνο να πέσουν μόλις ανοίξει κανείς το ντουλάπι. Ωστόσο πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν πρακτικά και κομψά σερβίτσια.

ΕΙΔΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ : ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η τελευταία τάση στα πορσελάνινα σερβίτσια θέλει επίπεδα πιάτα και φλυτζάνια χωρίς χερούλια. Αυτό σίγουρα μπορεί να μην αρέσει σε όλους, όμως σε κάθε περίπτωση εξοικονομεί χώρο. Σε ό,τι αφορά τα πιάτα είναι πολυλειτουργικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς. Το πλεονέκτημα? Έχετε λιγότερα είδη σερβίτσιου στο ντουλάπι, αλλά είστε έτοιμοι για κάθε περίσταση, δίνοντας μια κομψή και λειτουργική απάντηση στο χάος των ντουλαπιών. Τα επίπεδα πιατάκια μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν και ως “καπάκια” για τα φλιτζάνια ή ακόμα και ως σουβερ.

ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΦΕ : ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ένας προτιμά καφέ, ενώ άλλος ένα φλυτζάνι τσάι ή μια ζεστή σοκολάτα. Άλλοι πάλι προτιμούν τα μούσλι τους το πρωί. Τα γούστα των συναδέλφων είναι διαφορετικά – το ίδιο και οι απαιτήσεις για τον εξοπλισμό μιας κουζίνας. Εάν προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία ξεχωριστά, θα πάρει πολύ χρόνο, καθώς υπάρχει ένα κατάλληλο φλυτζάνι και πιάτο για κάθε ρόφημα. Σε αυτήν την περίπτωση τα φλυτζάνια και πιάτα γενικής χρήσης θα σας λύσουν τα χέρια, καθώς δεν χρησιμοποιούνται μόνο για ένα είδος ροφήματος, αλλά για επιδόρπια, δημητριακά, σαλάτες κλπ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Μια από τις πιο κουραστικές και χρονοβόρες δουλειές στο γραφείο είναι το καθάρισμα της κουζίνας και ο έλεγχος ότι όλα τα πιάτα και ποτήρια είναι έτοιμα για την αυριανή ημέρα. Όποιος έχει αναλάβει αυτήν την ευθύνη έχει τα χέρια του κυριολεκτικά γεμάτα. Μερικά απλά κόλπα στον σχεδιασμό μπορούν να κάνουν την διαχείριση μεγάλης ποσότητας πιάτων και φλυτζανιών πολύ πιο εύκολη. Για παράδειγμα προσέξτε τις κούπες και τα φλυτζάνια να μην έχουν αυτήν την χαρακτηριστική καμπύλη στην βάση τους, στην οποία μαζεύεται πάντα μια μικρή ποσότητα νερού με αποτέλεσμα να στεγνώνουν τόσο αργά. Οι συνάδελφοί σας θα σας ευχαριστήσουν.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

UNSERE PRODUKTEMPFEHLUNGEN FÜR SIE