ΣΥΓΚΡΙΣΗ: ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ VS. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ Ή ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ? – ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ

Πώς παρασκευάζεται επαγγελματικά ένας cappuccino ή latte macchiato? Το γάλα αποτελεί τον καθοριστικό παράγονται για την δημιουργία αυτών των speciality coffees. Εκτός από την συνήθη χρήση φρέσκου γάλακτος, το γάλα σε σκόνη αποτελεί επίσης μια δημοφιλή εναλλακτική για γραφεία και εστιατόρια. Με το κρεμώδες και σφιχτό αφρόγαλα μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά speciality coffees που εντυπωσιάζουν τόσο οπτικά, όσο και γευστικά.

  • Γάλα σε σκόνη υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία
  • Το γάλα σε σκόνη παρασκευάζεται από πλήρες και αποβουτηρωμένο γάλα
  • Στο εμπόριο διατίθεται και χωρίς λακτόζη

ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ VS. ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ – ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

Παρασκευασμένο από σκόνη γάλακτος, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες και λιπαρά, ένα κιλό γάλα σε σκόνη αντικαθιστά περίπου 10 λίτρα φρέσκου γάλακτος. Αυτή η αναλογία είναι πολύ θετική τόσο από άποψη αποθήκευσης, όσο και για την διάρκεια ζωής. Αν και το φρέσκο γάλα έχει υψηλότερη θρεπτική αξία, το γάλα σε σκόνη υπερέχει στην απλότητα χειρισμού και την υγιεινή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • Καλό αποτέλεσμα στο αφρόγαλα, διαρκεί περισσότερο
  • Εξοικονόμηση χώρου: 1 κιλό ισοδυναμεί με 10 λίτρα φρέσκου γάλακτος
  • Μακράς διαρκείας, ακόμη και σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ευκολία στην υγιεινή και εύκολος καθαρισμός
  • Γρήγορη προετοιμασία όλων των speciality coffee
  • Εύκολη δοσολογία

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • Χωρίς θρεπτικά συστατικά
  • Συντηρητικά όπως: σταθεροποιητές, παράγοντες απελευθέρωσης και γαλακτωματοποιητές

ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

  • Υψηλή θρεπτική περιεκτικότητα
  • Χωρίς πρόσθετα
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Ωραίο άρωμα στον καφέ
  • Φυσική, νόστιμη γεύση

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

  • Μικρή διάρκεια ζωής
  • Η αυτόματη μηχανή καφέ πρέπει απαραιτήτως να καθαρίζεται μετά την χρήση – Κίνδυνος βακτηριδίων / μούχλας

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ