Υλικά (για 2 άτομα)
- 45 ml Espresso
- 250 ml Glühwein
- 20 ml Grappa
- 1 κ.γ. μέλι
Προετοιμασία
- Ζεσταίνουμε το Glühwein σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι και πριν φτάσει στο σημείο βρασμού.
- Ετοιμάστε ένα espresso.
- Προσθέστε τον espresso, το grappa και το μέλι στο glühwein.
- Ανακατέψτε καλά και αφήστε το για δέκα λεπτά πριν σερβίρετε.
Περισσότερες συνταγές
C-52
Η ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του φλογερού κλασικού ποτού.
Nesselrode Latte
Το εκλεκτό coffee speciality για τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα.
Bananito
Μια φρουτώδης έκπληξη για τον χειμώνα!