Υλικά (για 1 άτομο)
- 40 ml εσπρέσσο
- 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 40 ml μεταλλικό ανθρακούχο νερό
- 40 ml διαφανής χυμός μύλου
- 4 παγάκια
Προετοιμασία
- Πάρτε ένα μικρό ποτήρι για latte macchiato και γεμίστε το με παγάκια.
- Προσθέστε το σιρόπι σφενδάμου, έπειτα το ανθρακούχο νερό και τον χυμό μήλου.
- Τοποθετήστε το ποτήρι με το μίγμα κάτω από το στόμιο του καφέ και ετοιμάστε έναν εσπρέσσο, απ’ ευθείας στο ποτήρι.
Περισσότερες συνταγές
Freshpresso
Φρουτώδες και αέρινο, ιδανικό για το καλοκαίρι!
Cold Brew Espresso
Με τον Cold Brew Espresso θα ανακαλύψετε μια νέα γευστική εμπειρία!
Café Lima
Αγνή αναζωογόνηση.