C-52

C-52

Υλικά (για 1 άτομο)

  • 25 ml Ristretto
  • 10 ml Σιρόπι ζάχαρης
  • 20 ml Baileys
  • 10 ml ρούμι με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ

Προετοιμασία

  • Ρίξτε το Baileys σε ένα κοντό ποτήρι, ανθεκτικό στην θερμότητα.
  • Ετοιμάστε έναν ristretto σε ξεχωριστό φλυτζάνι και προσθέστε το σιρόπι ζάχαρης για να τον γλυκάνετε.
  • Έπειτα ρίξτε απαλά το μίγμα πάνω από το Baileys, προσέχοντας ώστε να δημιουργηθεί ένα “στρώμα”.
  • Τέλος, προσθέστε αργά και το ρούμι, με την βοήθεια ενός κουταλιού, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίτο στρώμα.

Περισσότερες συνταγές

Bananito

Bananito

Μια φρουτώδης έκπληξη για τον χειμώνα.

Nesselrode Latte

Nesselrode Latte

Το εκλεκτό coffee speciality για τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα.

Corretto Glühwein

Corretto Glühwein

Ένα γευστικό, εορταστικό coffee speciality για τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα.

.