
Υλικά (για 1 άτομο)
- 25 ml Ristretto
- 10 ml Σιρόπι ζάχαρης
- 20 ml Baileys
- 10 ml ρούμι με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ
Προετοιμασία
- Ρίξτε το Baileys σε ένα κοντό ποτήρι, ανθεκτικό στην θερμότητα.
- Ετοιμάστε έναν ristretto σε ξεχωριστό φλυτζάνι και προσθέστε το σιρόπι ζάχαρης για να τον γλυκάνετε.
- Έπειτα ρίξτε απαλά το μίγμα πάνω από το Baileys, προσέχοντας ώστε να δημιουργηθεί ένα “στρώμα”.
- Τέλος, προσθέστε αργά και το ρούμι, με την βοήθεια ενός κουταλιού, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίτο στρώμα.