Υλικά (για 1 άτομο)
- 45 ml εσπρέσσο
- 150 ml γάλα
- 40 ml σιρόπι με άρωμα amaretto
- Σως σοκολάτας
Προετοιμασία
- Καλύψτε τον πάτο του ποτηριού σας με σιρόπι σοκολάτας.
- Ετοιμάστε αφρόγαλα σε ένα ξεχωριστό δοχείο, προσθέστε το σιρόπι με άρωμα amaretto στο αφρόγαλα και τοποθετήστε το προσεκτικά στο ποτήρι.
- Ετοιμάστε έναν φρέσκο εσπρεσσο σε ξεχωριστό φλυτζάνι και προσθέστε τον και αυτόν προσεκτικά στο ποτήρι, έτσι ώστε να “καθήσει” κάτω από το αφρόγαλα.
Περισσότερες συνταγές
Espresso macchiato
Ο απόλυτος, κλασσικός από την Ιταλία.
Caffè Latte
Η ιταλική εκδοχή του coffee with milk.
Latte macchiato
Εσπρέσσο με ζεστό γάλα και αφρόγαλα.