Το παγκοσμίου φήμης premium brand WMF θέτει νέα, σταθερά πρότυπα στην τεχνολογία των μηχανών καφέ.

Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μέχρι και σήμερα τα προϊόντα της στην Γερμανία, η WMF έχει εδραιωμένη παγκόσμια παρουσία και χάρη στην ευελιξία και την εξειδίκευσή της μπορεί να προσφέρει την ιδανική υπεραυτόματη μηχανή καφέ για κάθε ανάγκη, από επαγγελματικούς – επιχειρηματικούς χώρους ή ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι και premium επιχειρήσεις μαζικής εστίασης!

Πωλήσεις & Service σε 80 χώρες

Περισσότερες από 350.000 μηχανές καφέ WMF παγκοσμίως

Περισσότερα από 2.000 εξειδικευμένα άτομα σε όλον τον κόσμο

Πρωτοποριακή βιωσιμότητα στον κλάδο

Κάθε εβδομάδα, οι μηχανές της WMF παράγουν παγκοσμίως πάνω από μισό δισεκατομμύριο φλυτζάνια καφέ

Αξιόπιστη ποιότητα Made in Germany

Η γερμανική ποιότητα με παγκόσμια παρουσία

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

Η σειρά αυτόματων μηχανών καφέ WMF τα κάνειόλα αυτόματα, έτσι ώστε μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού να έχετε έναν υπέροχο φρεσκοαλεσμένο και με πραγματικό αφρόγαλα καφέ, επιπέδου barista. Αλέθει φρέσκους τους κόκκους καφέ, πραγματοποιεί τέλεια εκχύλιση ενός espresso, παράγει επαγγελματικής ποιότητας αφρόγαλα με τον ατμό, και όλα αυτά από ένα στόμιο. Αυτό σημαίνει πως ο αγαπημένος σας καφές απέχει μόνο ένα πάτημα! Οι αυτόματες μηχανές καφέ WMF είναι εξαιρετικά ευέλικτες και σας δίνουν την δυνατότητα να προγραμματίσετε και να αποθηκεύσετε μια πληθώρα διαφορετικών speciality coffee υψηλής ποιότητας.

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ

Η Premium αυτόματων μηχανών καφέ για επαγγελματική χρήση

Βιομηχανική καινοτομία & Κόστος κύκλου ζωής

Η WMF είναι γνωστή για την κορυφαία πρόοδό της στον τομέα στης αυτοματοποίησης της διαδικασίας παρασκευής καφέ. Ως το μεγαλύτερο brand παγκοσμίως στις αυτόματες μηχανές καφέ, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της WMF είναι η σημαντική μείωση του κόστους κατά τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, χάρη στην ποιοτική κατασκευή και μηχανική της, τον καινοτόμο σχεδιασμό και των προηγμένων συστημάτων χειρισμού.

Plug & Clean

Το WMF Plug & Clean system υπήρξε το πρώτο παγκοσμίως σύστημα αυτοματοποιημένου καθαρισμού, συμβατό με τα πρότυπα HACCP που διασφαλίζει την ευκολία στη χρήση από πλευράς ασφάλειας και χειρισμού. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία καθιστά εξαιρετικά εύκολη τόσο την χρήση, όσο και την συντήρηση.

Αφαιρούμενο brewing unit

Το brewing unit της WMF μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με το χέρι, ώστε η βασική συντήρηση της μηχανής να μπορεί χάρη στην έξυπνη κατασκευή και το design, να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα από τον χρήστη. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης δεν θα χρειάζεται συχνά υποστήριξη από το service, ενώ η μηχανή καφέ θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Συστήματα για το γάλα

Τα WMF Milk Systems (Active & Easy) χάρη στη μοναδική σχεδίασή τους προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας γάλα και αφρόγαλα. Το σύστημά τους ρυθμίζεται ηλεκτρονικά και δίνει πάντα ακριβή και σταθερή θερμοκρασία στο αφρόγαλα.

Ενεργειακή απόδοση

Η WMF είναι ανεξάρτητα πιστοποιημένη ως ηγέτης της βιομηχανίας στην ενεργειακή απόδοση, σε όλες τις κατηγορίες των υπεραυτόματων μηχανών καφέ, χάρη στον έξυπνο και οικολογικό τρόπο λειτουργίας όλων των μοντέλων και του μελετημένου σχεδιασμού (HKI Cert, Jan 2013). Με μια WMF μπορείτε να μειώσετε το ενεργειακό κόστος ως και 45%.

Κόστος Service

H WMF διαθέτει το πιο έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα προγραμματισμένου service, του οποίου το κόστος μπορεί να προβλεφθεί για τα επόμενα έως και 7+ χρόνια. Κατά μέσο όρο, οι προγραμματισμένες υπηρεσίες της WMF κοστίζουν έως και 25% λιγότερο ετησίως από εκείνες άλλων ανταγωνιστικών εταιρειών.

Καινοτόμες Τεχνολογίες

Το WMF Plug&Clean System, το WMF Brewer System και οι άλλες καινοτομίες της WMF, κάνουν τον εξοπλισμό ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, ενώ μειώνουν το κόστος του κύκλου ζωής και αυξάνουν την αξιοπιστία.

Βιωσιμότητα

Η WMF δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον κύκλο ζωής των προϊόντων της και στις επιπτώσεις που έχουν οι αυτόματες μηχανές καφέ στο περιβάλλον και ως εκ τούτου είναι αφοσιωμένη στην αύξηση της περιβαλλοντικής απόδοσης των προϊόντων της, της κατασκευής, της διαχείρισης υλικών και της ελαχιστοποίησης των απορριμμάτων.

Κομψότητα & Λειτουργικότητα