Γιατί να επιλέξετε μια υπεραυτόματη μηχανή καφέ?

Γιατί να επιλέξετε μια υπεραυτόματη μηχανή καφέ?

Κάνετε μια συνειδητή επιλογή υπέρα μιας υπεραυτόματης μηχανής JURA διότι …

  • Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστοια ποικιλία κόκκων καφε
  • Η φιλοσοφία bean–to–cup σας ταιριάζει απόλυτα
  • Μπορείτε να φτιάξετε ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Βλέπετε τον εαυτό σας ως κομμάτι του περιβάλλοντος και θέλετε να βοηθήσετε μακροπρόθεσμα στην προστασία του

Ελεύθερη επιλογή στην ποικιλία καφέ

Με μια υπεραυτόματη μηχανή καφέ JURA μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία φρέσκων κόκκων καφέ, ανάλογα με το γούστο σας. Μπορείτε να καλομάθετε τον εαυτό σας με κάποια ποικιλία με ιδιαίτερο καβούρδισμα, να δοκιμάσετε κάποια σπάνια ποικιλία που βρήκατε σε κάποιο ταξίδι ή και να απολαύσετε μια ποικιλία που έχετε αγαπήσει και προμηθεύεστε από το κοντινό σας super market. Οι μηχανές JURA είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν ό,τι καλύτερο έχει να δώσει το κάθε blend.

Φρέσκος καφές όποτε τον θελήσετε

Οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ JURA σας εγγυώνται την τέλεια εμπειρία καφέ από φρέσκους κόκκους, τους οποίους αλέθουν και εκχυλίζουν στο φλυτζάνι σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιου!

Το καβούρδισμα είναι αυτό που δίνει στους κόκκους καφέ το μεθυστικό τους άρωμα. Ο καφές περιέχει περίπου 1000 διαφορετικές ενώσεις που τον καθιστούν ένα από τα πιο αρωματικά τρόφιμα.

Η φύση μας έχει δώσει την τέλεια συσκευασία για τη διατήρηση της γεύσης και του αρώματος του καφέ και αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο, τον κόκκο καφέ.

Εξατομικευμένα ροφήματα και υψηλά επίπεδα υγιεινής με το πάτημα ενός κουμπιού

Οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ JURA έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τέλειο καφέ κάθε φορά. Διαθέτουν πολλές διαφορετικές επιλογές προγραμματισμού, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε τον καφέ σας όπως ακριβώς τον θέλετε και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ποικιλίες και speciality coffees..

Οι μηχανές καφέ JURA διαθέτουν τα ακόλουθα ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης που μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού:

  • Ξέπλυμα κατά το άναμα και σβήσιμο της μηχανής
  • Καθαρισμός
  • Αφαλάτωση (φίλτρα νερού CLARIS για μηχανές JURA)
  • Ξέπλυμα και καθαρισμός του συστήματος για το γάλα

Για ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ κάθε φορά είναι σημαντικό να φροντίζετε την μηχανή σας σε καθημερινή βάση, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες υγιεινής αναφορικά στο γάλα, τον καφέ και το νερό.

Εξαιρετική οικολογική συνείδηση (eco – intelligence)

Ενεργειακή απόδοση
Η αντιμετώπιση του πλανήτη μας και των πολύτιμων πόρων του με σεβασμό ήταν πάντα εξαιρετικής σημασίας για την JURA. Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεραυτόματες μηχανές JURA για speciality coffees διαθέτουν τις πιο πρωτοποριακές και εξελιγμένες τεχνολογίες και τρόπους εξοικονόμησης ενέργεια – για να αποφευχθεί δηλαδή η περιττή κατανάλωση ενέργειας. Ανεξάρτητες δοκιμές έχουν δείξει πως οι μηχανές JURA βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση.

Επιλέξτε λαμβάνοντας υπ’ όψιν το περιβάλλον και μειώστε το ενεργειακό κόστος.

  • Απολαύστε περισσότερα από 140 espresso από κάθε πακέτο
  • Επωφεληθείτε από την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας των αυτόματων μηχανών καφέ JURA
Eco-friendliness

Με την παρασκευή ενός καφέ από φρέσκους κόκκους βοηθάτε ενεργά στην μείωση των πορριμάτων. Τα απορρίματα του καφέ μπορούν να κομποστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για καλλωπιστικά φυτά, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους.