Εγγυημένη υγιεινή και στο σύστημα για το γάλα

Εγγυημένη υγιεινή και στο σύστημα για το γάλα

Υλικά υψηλής ποιότητας, αεροστεγείς συνδέσεις και ιδανική θερμοκρασία από το δοχείο για το γάλα μέχρι και το φλυτζάνι σας εγγυώνται τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Χάρη στην τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών για την υγιεινή, όλα τα speciality coffees ετοιμάζονται σε άψογη ποιότητα κάθε φορά.

Η υγιεινή έγινε πλέον εύκολη υπόθεση

Οι στενές συνδέσεις μεταφέρουν αεροστεγώς τα υγρά μεταξύ του δοχείου και του συστήματος για το γάλα της μηχανής. Με εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση σε λίγα μόλις βήματα επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή είτε όταν φτιάχνετε το αγαπημένο σας coffee speciality, είτε κατά τον αυτόματο καθαρισμό του συστήματος για το γάλα.

Ιδανικές συνθήκες για το γάλα

Τα επιλεγμένα υλικά, ο έξυπνος σχεδιασμός και η κομψή εμφάνιση του δοχείου για το γάλα προσφέρουν την τέλεια λύση αναποκρινόμενα στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Τα αεροστεγή σωληνάκια και οι σύνδεσμοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις μηχανές καφέ JURA και σε συνδυασμό με τη διαισθητικές εργασίες συντήρησης και καθαρισμου, εγγυώνται την μέγιστη ποιότητα και υγιεινή του γάλακτος από το δοχείο ως το φλυτζάνι σας!

Η σωστή θερμοκρασία παίζει το σημαντικότερο ρόλο για γευστικό αφρόγαλα

Ο καλύτερος τρόπος να σερβίρετε ένα αέρινο γευστικό αφρόγαλα με βελούδινη γεύση και ζεστό γάλα για τα speciality coffees είναι να διατηρείτε το γάλα φρέσκο, στους 4°C πριν την παρασκευή. Όλα τα δοχεία γάλακτος της JURA διατηρούν στο γάλα σταθερά στην ιδανική θερμοκρασία. Είτε το διατηρούν κρύο ενεργά, είτε χάρη στην ειδική μόνωση ή το κρατάνε φρέσκο και τοποθετείται στο ψυγείο σας, οι ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας στα δοχεία γάλακτος της JURA σας προσφέρουν κάθε φορά τέλεια αποτελέσματαe.