Οι καινοτομίες των προϊόντων Franke

Καινοτομία – ευελιξία – κορυφαία ποιότητα στο φλυτζάνι

Στην Franke όλη η χαρά, η ικανότητα και η ενέργεια διοχετεύεται στον σχεδιασμό νέων προϊόντων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια μοναδική στιγμή για τους πελάτες σας. Καινοτόμες, αξιόπιστες και με ακρίβεια προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας – όπως πάντα φροντίζει η Franke – είναι οι 3 νέες προσθήκες στο portfolio μας: Specialty Beverage Station (SB1200), Iced Coffee Module και η μικρή αλλά πανίσχυρη αυτόματη μηχανή καφέ Franke A300.

Μεγάλη επιλογή. Μεγάλη ευελιξία. Ελάχιστη προσπάθεια!

Παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή καινοτομία που αυξάνει τις επιλογές ροφημάτων!
Το νέο, ευέλικτο Specialty Beverage Station αλλάζει το παιχνίδι – είναι η στιγμή που η κορυφαία τεχνολογία σας βοηθά να ανεβάσετε την ικανοποίηση των πελατών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μοναδικό στην Franke το νέο Specialty Beverage Station προσφέρει μεγάλη επιλογή και ευελιξία, που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περιβάλλον. Με μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων – από ροφήματα με βάση τον espresso μέχρι κρύο καφέ, cold brew και ροφήματα με διάφορες γεύσεις – είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των πελατών σας και να ανεβάσετε την επιχείρησή σας!

Αυξήστε τις επιλογές και πολλαπλασιάστε τις ευκαιρίες σας

Οι περισσότερες επιλογές για τους πελάτες γεννούν νέες ευκαιρίες στην επιχείρησή σας. Το νέο Iced Coffee Module διευρύνει τις επιλογές ροφημάτων της μηχανής σας προσφέροντας εποχικά ροφήματα με απολαυστικό, δροσιστικό, φρεσκοαλεσμένο κρύο καφέ! Σερβίρεται σκέτος ή σε συνδυασμό με γάλα, αφρόγαλα, ακόμη και με σιρόπια με διάφορες γεύσεις, δίνοντας στους πελάτες σας την γεμάτη, αγαπημένη γεύση ενός ζεστού καφέ που έχει κρυώσει λίγο πριν τον ρίξετε στο φλυτζάνι. Αυτή είναι η απόλαυση του καφέ στα καλύτερά της!

Μεγάλη απόδοση, μικρό αποτύπωμα

Η έλλειψη χώρου δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εμπόδιο για την καλή γεύση και ποιότητα. Με την νέα Α300 η επαγγελματική εμπειρία καφέ είναι προσβάσιμη σε όλους! Με την διαισθητική, εύχρηστη, διαδραστική οθόνη, το κατοχυρωμένο, αυτόματο σύστημα καθαρισμού EasyClean που διαθέτει αποκλειστικά η Franke και την σταθερή, υψηλή ποιότητα στο φλυτζάνι, η A300είναι ιδανική για μικρότερα εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία, γραφεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε όλες τις επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο.