Α300 – Εξαιρετική εμπειρία καφέ με μικρό αποτύπωμα

Ο χώρος δεν θα πρέπει να επηρεάζει την ποιότητα ή την γεύση. Με την νέα Α300 η επαγγελματική εμπειρία καφέ γίνεται προσιτή σε όλους. Με την διαισθητική, εύχρηστη οθόνη αφής και το αποκλειστικό αυτόματο σύστημα καθαρισμού της Franke “EasyClean” για σταθερή ποιότητα στο φλυτζάνι, η Α300 είναι ιδανική επιλογή για μικρά εστιατόρια, καφετέρειες, αρτοποιεία, γραφεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οπουδήποτε υπάρχει περιορισμένος χώρος.

Η A300 βρίσκει παντού χώρο

Ψάχνετε για την απόλυτη εμπειρία καφέ αλλά δεν έχετε χώρο?
Γνωρίστε την Franke A300 – Σχεδιασμένη ειδικά για μικρούς χώρους,
η συμπαγής επαγγελματική μηχανή καφέ προσφέρει τέλειο καφέ με υπέροχο αφρόγαλα
ποιότητας
barista, φλυτζάνι μετά το φλυτζάνι, ενώ είναι πανεύκολη στον καθαρισμό και την συντήρηση.

Μικρή σε μέγεθος, μεγάλη στην απόλαυση καφέ

Η Franke A300 διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και κορυφαία τεχνολογία που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία καφέ. Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα θέρμανσης και το ευρύ φάσμα ρύθμισης της θερμοκρασίας του καφέ, η Α300 διευκολύνει την προετοιμασία espresso και άλλων ροφημάτων σε επίπεδο barista.

Αφρόγαλα ποιότητας barista

Μην σας ξεγελά το μέγεθος: η Franke A300 διαθέτει το εξαιρετικό σύστημα FoamMaster™ που προσφέρει στους πελάτες ένα πλήθος επιλογών όσον αφορά στη σύσταση του αφρόγαλου, κάτι που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό για μηχανές καφέ αυτής της κατηγορίας.

Plug & drink

Η μεγάλη, διαισθητική οθόνη αφής και οι σαφείς οδηγίες βήμα – βήμα κάνουν την δημιουργία ενός speciality coffee πιο εύκολη από ποτέ.

Εύκολη και πιο βιώσιμη διαδικασία καθαρισμού

Το μοναδικό αυτόματο σύστημα καθαρισμού της Franke “Easy Clean” μειώνει τόσο τον χρόνο καθαρισμού, όσο και την πολυπλοκότητα, ενώ χάρη σε ένα ενσωματωμένο, επίσης αυτόματο σύστημα αφαλάτωσης, τα άλατα αφαιρούνται πανεύκολα και με φιλικό τρόπο απέναντι στο περιβάλλον.