ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Με καφέ φίλτρου ιδανικό για γραφεία και επιχειρήσεις
από 0,07 € ανά φλυτζάνι 

Filtermaschine Pumpkanne
Filtermaschine Pumpkanne

Η καφετιέρα σας

Η πρότασή μας: Coffea Business Line

Η Coffea Business Line είναι η κορυφαία επαγγελματική μηχανή καφέ φίλτρου όταν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες καφέ φίλτρου που πρέπει να ετοιμαστούν εύκολα και γρήγορα. Η στιβαρή αυτή μηχανή μπορείς να παρασκευάσει ως και 2 λίτρα καφέ φίλτρου απ΄ ευθείας σε κανάτα θερμός, σε μόλις 7 λεπτά.

Με την παροχή της μηχανής θα λάβετε επίσης 2 κανάτες θερμός δωρεάν. Έτσι, όσο η μία χρησιμοποιείται, στην δεύτερη μπορείτε ταυτόχρονα να προετοιμάσετε την επόμενη ποσότητα καφέ φίλτρου που χρειάζεστε.

Η Coffea Business Line είναι έτοιμη για χρήση σε οποιοδήποτε σημείο, καθώς διαθέτει δοχείο νερού. Με το κυπελλο – δοσομετρητή που επίσης παρέχεται δωρεάν με την μηχανή μπορείτε εύκολα να γεμίσετε την μηχανή νερό πριν από κάθε χρήση.

Ο καφές φίλτρου σας

Ακριβώς όπως σας αρέσει

Ήπιος ή δυνατός? Η επιλογή είναι δική σας. Το πακέτο προσφοράς μπορεί να περιέχει μια από τις ακόλουθες ποικιλίες καφέ: 

Tchibo Cafe Classic mild
100% Arabica: ισορροπημένη, απαλή και ήπια γεύση με διακριτικό φρουτώδες άρωμα.

Eduscho Cafe Casino kräftig
μίγμα Arabica – Robusta ιδιαίτερα έντονο και ταυτόχρονα πολύ αρωματικό χαρμάνι.

Το πακέτο προσφοράς

Μηχανή καφέ, καφές και προϊόντα συντήρησης από έναν και μόνο προμηθευτή

Το πακέτο υπηρεσιών περιέχει καφέ σε πρακτικά φακελάκια. Einfach Εσείς απλώς ανοίγετε το φακελάκι, αδειάζετε το περιεχόμενο στο φίλτρο της μηχανής και είστε έτοιμοι. 

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 72 φακελάκια για 72 κανάτες καφέ, καθώς και την αντίστοιχη ποσότητα φίλτρων. Προϊόντα συντήρησης για καθαρισμό και αφαλάτωση της μηχανής περιλαμβάνονται δωρεάν στο πακέτο.

Εσείς θα πρέπει να παραγγείλετε τουλάχιστον 6 πακέτα ετησίως, στην ειδική τιμή των 89,20 € / πακέτο. Αυτό κοστίζει μόνο 0,07 € ανά φλυτζάνι καφέ! Επιπλέον μπορείτε να ακυρώσετε την συμφωνία ανά πάσα στιγμή – χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ζητήστε τώρα να λάβετε μια μη δεσμευτική προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το όνομα, το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να λάβετε άμεσα από εμάς μια μη δεσμευτική προσφορά με email

Alle Felder mit* sind Pflichtfelder

Καλέστε μας

+30 2104173201