ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι ειδικοί της Solino είναι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα γύρω από τον espresso και τις μηχανές espresso. Εάν υπάρξει ποτέ κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την μηχανή  καφέ σας, το τμήμα service είναι εδώ για εσάς. Η υπηρεσίες μας είναι δίπλα σας για όλες τις τεχνικές σας ερωτήσεις. Εάν είστε πελάτης μας καλέστε στο 210417301 κι επιλέξτε τον αριθμό 2 για απ’ ευθείας σύνδεση στο τμήμα service.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΦΕ

Οδηγός λειτουργίας για υπεραυτόματες μηχανές καφέ, καφετιέρες φίλτρου κ.α.

Πολλές φορές μπορεί να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα κατά την χρήση μιας καφετιέρας, ωστόσο συχνά μπορείτε να τα λύσετε και μόνοι σας, εάν υπάρχουν διαθέσιμες οι οδηγίες χρήσης της μηχανής καφέ. Στο εγχειρίδιο της μηχανής καφέ μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για την χρήση και τη συντήρηση, όπως π.χ. οδηγίες για τον καθαρισμό και την αφαλάτωση της καφετιέρας. Εάν χρειάζεστε το εγχειρίδιο της μηχανής καφέ παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104173201 ή με email στο info@solino.gr.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ SERVICE

Τεχνική εξυπηρέτηση για την καφετιέρα σας

Στα πλαίσια συνεργασίας το τεχνικό μας τμήμα φροντίζει για την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή της μηχανής καφέ. Μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και καθοδήγησης από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας μπορείτε να ολοκληρώσετε και εργασίες συντήρησης ή μικρής επισκευής της καφετιέρας σας. Διαφορετικά, στην περίπτωση που θα χρειαστεί να δει την μηχανή καφέ κάποιος τεχνικός, μπορείτε να την στείλετε στις εγκαταστάσεις μας και να την παραλάβετε πίσω σε 2 εργάσιμες ημέρες

Έχοντας όμως υπογράψει σύμβαση  με την εταιρεία μας μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερα οφέλη, ανάλογα το μοντέλο της σύμβασης :

  • Εγκατάσταση κι επίδειξη της μηχανής
  • Τακτική συντήρηση κι αλλαγή των εξατημάτων που χρειάζεται να αλλαχθούν λόγω φθοράς
  • Τεχνική υποστήριξη στον χειρισμό μιας μηχανής

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μηχανών καφέ και προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους κατασκευαστές, είστε πάντα σε καλά χέρια μαζί μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

Εξατομικευμένες συμβουλές για απόκτηση μιας μηχανής καφέ και ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας

 Η ομάδα μας στο τηλεφωνικό κέντρο θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 18.00. 

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα και παραδίδονται σε 1- 3 εργάσιμες ημέρες και 2 – 5 ημέρες για περιοχές εκτός Αττικής. Για παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές ή νησιά ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Η Solino Team θα χαρεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με τον espresso, τις μηχανές εσπρέσο, το συμβόλαιό σας και την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Δεν είστε ακόμα πελάτης? Και πάλι θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή και αυτοπροσώπως κλείνοντας ένα ραντεβού για το ποια προϊόντα (μηχανή καφέ, αυτόματη μηχανή espresso, καφετιέρα γαλλικού κ.α.) είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας

SHOP SUPPORT

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας;

Στην κατηγορία “F.A.Q. / Συχνές Ερωτήσεις” θα βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις

Εάν δεν βρείτε την απάντηση που χρειάζεστε, καλέστε μας στο 2104173201 ή στείλτε μας ένα email στο info@solino.gr με το ερώτημά σας.