Ενοικίαση αυτόματων μηχανών καφέ για εκθέσεις και εκδηλώσεις

Δυναμώστε την παρουσία σας και τις πωλήσεις σας στην εμπορική έκθεση:

Ένας καφές αποτελεί είναι πάντα μια φιλόξενη χειρονομία. Δημιουργεί χαλαρή διάθεση, ενώ τονώνει ταυτόχρονα. Εμείς έχουμε όλα όσα χρειάζεστε γι’ αυτό.

Πώς θα κάνετε το περίπτερό σας μαγνήτη για τους επισκέπτες!

Εμείς σας προμηθεύουμε με τις καλύτερες αυτόματες μηχανές καφέ, προσαρμοσμένες στα μέτρα του εκθεσιακού σας περιπτέρου και στη συχνότητα των επισκεπτών σας. Προσφέροντας ένα φλυτζάνι καφέ στους επισκέπτες σας δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για επιτυχημένες συζητήσεις και αφήνετε την εντύπωση πως γνωρίζετε καλά τί χρειάζεται πρωτίστως ο επισκέπτης σας – έναν καλό καφέ! Φυσικά όλα αυτά ισχύουν και για τις συναντήσεις ή τις εκδηλώσεις που μπορεί να οργανώνει η εταιρεία σας.

Απόλαυση καφέ με το πλεονέκτημα της πλήρους κάλυψης για εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις

Η εταιρεία Solino, ως ολοκληρωμένος συνεργάτης στο κομμάτι του καφέ για όλες τις επιχειρήσεις σας προσφέρει το πλεονέκτημα μιας  πλήρους εξυπηρέτησης με προτάσεις για εξοικονόμηση κόστους: επειδή για το σύντομο χρονικό διάστημα που θα παρευρεθείτε σε μια εμπορική έκθεση, δεν συμφέρει να αγοράσετε μια ακριβή, επαγγελματική μηχανή καφέ. Με ένα χαμηλό κόστος ενοικίασης όμως, μπορείτε να καλωσορίσετε τους πελάτες σας με χαμηλό κόστος – και σε συνεργασία με την Solino πολύ πιο άνετα επίσης! Γιατί εμείς φροντίζουμε για όλα.

Αυτόματες μηχανές καφέ υψηλής ποιότητας και απόδοσης, εγκατάσταση και οδηγίες χρήσης επί τόπου – και φυσικά όλα αυτά σε συνδυασμό με καφέ κ.α.

Είτε πρόκειται για μια εταιρική έκθεση, είτε για μια εκδήλωση – με τη Solino έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε επιτυχία : μια αυτόματη μηχανή καφέ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και υψηλής ποιότητας καφέ σε κόκκους για απολαυστικά speciality coffees που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας. Εκτός από την μηχανή θα λάβετε από εμάς και όλα τα αξεσουάρ – από φλυτζάνια και κουταλάκια μέχρι και τη ζάχαρη κ.λ.π. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη άνεση για εσάς, καθώς μπορείτε να φροντίσετε τους επισκέπτες και τους πελάτες σας χωρίς καθόλου κόπο.

Υπηρεσία allinclusive –  φιλική, ικανή και ακριβής

Η Solino μπορεί να βρει εγγυημένα την κατάλληλη μηχανή για το εκθεσιακό σας περίπτερο και να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν :

Μαζί με τον καφέ σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη 360 μοιρών για την εύκολη φροντίδα των επισκεπτών σας κατά τη διάρκεια της γεμάτης κόσμο έκθεσης.

Και ένα ακόμα πλεονέκτημα: το κόστος. Ξέρετε ακριβώς πόσο θα σας κοστίσει να “κακομάθετε” τους καλεσμένους σας. Μια επένδυση που σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και θα συμβάλει στην επιτυχία σας.

Στη συνέχεια θα βρείτε μερικές από τις αυτόματες μηχανές καφέ που προτείνουμε :

Jura ENA 8 Full Nordic White EC-15491

Η προσφορά μας:

 

Η ενοικίαση μιας αυτόματης μηχανής καφέ – μαζί με 1 kg καφέ σε κόκκους ξεκινάει από 50,00 €  + ΦΠΑ / ημέρα

 

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε μερικές πληροφορίες για την παρουσία της εταιρείας σας στην έκθεση και να σας στείλουμε μια προσφορά που να αντιστοιχεί στις ανάγκες σας!
Σας ευχαριστούμε πολύ

Αλέξανδρου Παπαναστασίου 7
18534 Πειραιάς – Καστέλλα
Τηλ.        : +30 210 4173 201
E-Mail    : info@solino.gr
www.solino.gr