Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης HO.RE.CA.

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις των πελατών σημαίνουν ότι το να ξεχωρίζεις από το πλήθος μπορεί να είναι μια πρόκληση. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στη βιομηχανία του καφέ, κατανοούμε την κατάστασή σας. Γι’ αυτό μπορείτε να μας εμπιστευτείτε την παροχή αξιόπιστων λύσεων καφέ.

Μηχανές Εσπρέσσο Οικιακές – Γραφείου

Z10-Aluminium-Black-EA-15488

Η ποιότητα στο φλιτζάνι είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες για την προσέλκυση καταναλωτών στις καφετέριες. Ο έλεγχος εκχύλισης σε πραγματικό χρόνο σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε μεμονωμένα προφίλ γεύσης και να διασφαλίζετε σταθερά υψηλή ποιότητα, φλιτζάνι προς φλιτζάνι.

Είδη συντήρησης

Η χρήση αυθεντικών προϊόντων περιποίησης εγγυάται τέλεια υγιεινή και προστασία. Όλες οι προστατευτικές φόρμουλες και συνθέσεις ταιριάζουν ιδανικά με τις μηχανές καφέ.

Tell us what business you are in – we’ll take care of the rest

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον κλάδο, γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις καφέ. Από σταθερά υψηλή ποιότητα στο φλιτζάνι, ευκολία στη χρήση και εύχρηστες διεπαφές για υπαλλήλους και επισκέπτες, μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών που σας προσφέρουμε.

What’s your business?

Εστιατόριο

Όταν μπορείτε να εστιάσετε στην τελευταία λεπτομέρεια αντί στην καφετιέρα.

Ξενοδοχείο

Όταν ο καφές ολοκληρώσει την τέλεια διαμονή.

Χώρος Εργασίας

Όταν το συνέδριο θυμόμαστε για τον καφέ, όχι για τους αριθμούς.

Τα πιο δυνατά brands της αγοράς;

Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ Eureka