Τα πλεονεκτήματά της EUREKA – Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ

Η συνεχής αναζήτηση και προσοχή στην καινοτομία είναι μέρος του DNA της EUREKA : ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες της προηγμένης τεχνολογίας EUREKA!

Σύστημα ACE

Σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει την ομοιόμορφη άλεση και να εξαλείφει την ηλεκτροστατική φόρτιση του αλεσμένου καφέ, το σύστημα ACE αποτελεί κοινό παρονομαστή σε όλους τους μύλους άλεσης Eureka on – demand. Χάρη στη ρυθμιστική του δράση κατά την εκροή του καφέ, το σύστημα ACE προσφέρει ασύγκριτη καθαριότητα και ακρίβεια στην δόση.

Μικρομετρικό σύστημα ρύθμισης Stepless
(κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Eureka)

Με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Eureka, το σύστημα ρύθμισης Stepless εξασφαλίζει ασύγκριτη ακρίβεια στη ρύθμιση και την εξοικονόμηση καφέ και χρόνου.

Το σύστημα αυτό διαθέτει άπειρα σημεία ρύθμισης, είναι το μόνο που βασίζεται στην επανατοποθέτηση του κάτω μαχαιριού και εγγυάται ασύγκριτη επίδοση άλεσης, ενώ παράλληλα επιτρέπει να γίνονται ανεξάρτητα οι εργασίες συντήρησης του χωρίς να χάνεται η ρύθμιση.

Συντήρηση “Υψηλής Ταχύτητας”

Απλή και εύκολη συντήρηση.
Το τυπικό σετ μαχαιρών της Eureka μπορεί να αποσυναρμολογηθεί αφαιρώντας απλά 9 βίδες, επιτρέποντάς σας την γρήγορη αντικατάσταση ή τον καθαρισμό των μαχαιριών, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και καφέ.

“Αθόρυβη Τεχνολογία”

Αθόρυβη άλεση παντού : στην καφετέρια και στο σπίτι.
Η αποκλειστική αντικραδασμική λύση μειώνει τον θόρυβο άλεσης κατά περίπου 20 dB σε σύγκριση με τους συμβατικούς μύλους και ανοίγει το δρόμο για έναν νέο τρόπο άλεσης καφέ: ακριβή και αθόρυβο.

Espresso & Brew

Ο ειδικός σχεδιασμός των μαχαιριών είναι κατάλληλος τόσο για espresso, όσο και για όλες τις ποικιλίες καφέ φίλτρου. Τα ειδικά σχεδιασμένα μαχαίρια προσφέρουν την κατάλληλη τεχνική άλεσης για espresso, αλλά και για όλους τους τύπους καφέ φίλτρου.

Διασπορά “Υψηλής ταχύτητας”

Η ετικέτα “High Speed” σηματοδοτεί εκείνους τους μύλους που μπορούν να φτάσουν σε πολύ μειωμένο χρόνο διανομής.
Το ειδικό σετ μαχαιριών που σχεδιάστηκε από το τμήμα R&D της Eureka,  επιτρέπει στους μύλους Eureka να φτάνουν σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα διανομής και ως εκ τούτου να εξυπηρετούν τους πελάτες γρηγορότερα, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα καφέ στο φλιτζάνι.

Ρυθμιζόμενη βάση portafilter “hands free”

Χρήσιμο, στιβαρό κι εύκολο στη ρύθμιση.
Χάρη στην συγκεκριμένη γεωμετρία και τη ρυθμιζόμενη στήριξη, η βάση portafilter των μύλων Eureka είναι κατάλληλη για όλα τα portafilter, ενώ επιτρέπει στον barista να πραγματοποιεί ταυτόχρονα με την άλεση και άλλες εργασίες.

Σύστημα εύκολης ρύθμισης

Η ακρίβεια της γεύσης.
Αυτό το σύστημα διευκολύνει τη ρύθμιση του βαθμού άλεσης έχοντας τη δυνατότητα να αλέσει με ακρίβεια τον καφέ για όλους τους τύπους καφέ: από τον τούρκικο, την Moka και το Drip ως και το French Press. Όλοι οι μύλοι που διαθέτουν αυτήν την λειτουργία είναι εύκολοι και γρήγοροι στον προγραμματισμό.

Blow Up System

Ο “μηχανισμός” που εξαλείφει τα υπολείμματα καφέ από άλεση σε άλεση.
Εξαιρετικά χαμηλή συγκράτηση υπολειμμάτων – Σχεδιασμένος για speciality coffees, ο μηχανισμός αυτός δημιουργεί μια ροή αέρα ικανή να καθαρίσει τον θάλαμο που αλέθεται ο καφές, αλέθοντας όλους τους κόκκους καφέ χωρίς υπολείμματα, για ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ. Καθαρισμός – Σχεδιασμένος να υποστηρίζει την εργασία του barista στην καθημερινή χρήση. Γρήγορος κι εύκολος στην χρήση για να προσφέρετε πάντοτε στους πελάτες σας φρεσκοαλεσμένο καφέ.

Μαχαίρια με εσωτερικό διαμάντι

Μαχαίρια με ανώτερη κρυσταλλική δομή χάρη στην ειδική διαδικασία παρασκευής τους.
Πρόκειται για μια κατοχυρωμένη με  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία θερμικής κρυογονικής επεξεργασίας των μαχαιριών σε θερμοκρασία -193 ° C  με αποτέλεσμα τον σχηματισμό μιας αυξημένης κρυσταλλικής δομής που εγγυάται ανώτερη αντοχή στη φθορά και διάρκεια ζωής των μαχαιριών. Χάρη στον σχεδιασμό τους είναι ικανά να διατηρούν περισσότερο την ευκρίνειά τους, περισσότερο από κάθε άλλο τύπο μαχαιριών κρατώντας σταθερό αποτέλεσμα για μια εξαιρετικά υψηλή ποσότητα αλεσμένου καφέ.

Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ Eureka

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα χαρούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε.

SOLINO

The Coffee Partner For All Businesses.
Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 7
18534 Πειραιάς
Τηλ.: +30 210 4173 201
E-Mail: info@solino.gr
Website: https://www.solino.gr    Μπορείτε να δείτε τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων της Solino εδώ.