ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ SO&LINO COFFEE SERVICES

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ SO&LINO COFFEE SERVICES

Η So&lino Coffee Service χάρη στην μακρόχρονη και επιτυχημένη εμπειρία της στον χώρο του καφέ και εκπροσωπώντας κορυφαία brands τόσο σε premium αυτόματες μηχανές καφέ, όσο και σε μοναδικής ποιότητας κόκκους καφέ, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του καφέ για όλες τις επιχειρήσεις.

Είτε πρόκειται για μια αλυσίδα ξενοδοχείων, γραφεία μεγάλων ή μικρότερων εταιρειών, αρτοποιεία, καφετέριες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους σεμιναρίων κ.α. χάρη στην εμπειρία ετών και την εξειδίκευσή μας μπορούμε να εγγυηθούμε την ιδανική λύση για εσάς.

Μεταξύ άλλων, στην So&lino σας πρσφέρουμε premium κόκκους καφέ από το brand Piacetto της Tchibo, για να χαρίσετε στους συνεργάτες και τους πελάτες σας, μοναδικές στιγμές απόλαυσης που θα εκτιμήσουν:

 

Υπέροχος καφές 

Ο καφές Piacetto συλλέγεται στις καλύτερες καλλιέργειες καφέ στον κόσμο και παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Arabica και Robusta.

Ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπερσύγχρονος εξοπλισμός και
συνεχής εκπαίδευση σύμφωνα με τις τελευταίας τάσεις προσφέρονται εγγυημένα σε όλους μας τους πελάτες.

Εξαιρετικές τιμές

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να προσφέρετε υψηλής ποιότητας καφέ στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εξατομικευμένες λύσεις – όλες από μία πηγή!

Στόχος της
So&lino Coffee Service είναι να προσφέρει όλα όσα συντελούν στον τέλειο καφέ: 
υψηλή ποιότητα και φρέσκια γεύση, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς!

Η So&lino Coffee Service προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σας πελάτες. Τα συστήματα καφέ και η ολοκληρωμένη σειρά των μηχανών μας, σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη, ποιοτική εξυπηρέτηση – μια αστείρευτη πηγή προμηθειών καφέ και λοιπών, υποστηρικτικών προϊόντων για επαγγελματική χρήση.

Ευελιξία

Κατανοούμε τις επιχειρησιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία, γι’ αυτό και θεωρούμε πως η ευελιξία στην προσφορά μας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία

Συνέπεια 

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις στην προσφορά ροφημάτων της επιχείρησής σας και να διασφαλίσουμε πως τόσο ο καφές, όσο και ο εξοπλισμός σας συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες.

Επιτυχία 

Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να εξελίξετε την προσφορά σας.

Η Solino, με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων, σχεδίασε το σύστημα του χρησιδανείου με στόχο να προσφέρει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Με το χρησιδάνειο οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στην επιχείρησή τους επαγγελματικές μηχανές καφέ espresso, φίλτρου και άλλων ροφημάτων, χωρίς να επιβαρυνθούν με την δαπάνη αγοράς και με κόστος χρήσης που ξεκινά από 0,15€ / φλυτζάνι.