Πώς να επιλέξετε την καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι σας

Πίνετε εσπρέσο στο σπίτι; Επιλέξτε την καλύτερη μηχανή για εσπρέσο!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους εσπρέσο στην άνεση του σπιτιού τους. Αν είστε ένας από αυτούς και αναζητάτε την καλύτερη μηχανή για εσπρέσο για το σπίτι σας, τότε είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις κορυφαίες μηχανές espresso που μπορείτε να αγοράσετε για να απολαμβάνετε τον τέλειο εσπρέσο στο σπίτι σας.

Κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης μηχανής espresso

Πριν εξετάσουμε τις καλύτερες μηχανές espresso για το σπίτι, ας δούμε μερικά κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά:

Τύπος μηχανής

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μηχανών espresso, όπως οι μηχανές με θερμό παροχέα, οι αυτόματες μηχανές, οι ημιαυτόματες μηχανές και οι μηχανές με αλέθουσα. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας και στις δεξιότητές σας στην παρασκευή εσπρέσο.

Πίεση

Η πίεση που ασκεί η μηχανή espresso είναι σημαντική για την ποιότητα του εσπρέσο που παράγεται. Αναζητήστε μηχανές με υψηλή πίεση (από 9 έως 15 bar) για έναν γεμάτο και αρωματικό καφέ.

Χωρητικότητα

Εξετάστε τη χωρητικότητα της μηχανής espresso, ιδίως αν πρόκειται να τη χρησιμοποιείτε συχνά ή αν έχετε πολλούς οικοδεσπότες. Μια μεγαλύτερη χωρητικότητα θα σας επιτρέψει να παρασκευάζετε περισσότερα φλιτζάνια εσπρέσο πριν χρειαστεί να γεμίσετε το δοχείο νερού ξανά.

Ευκολία χρήσης και καθαρισμού

Επιλέξτε μια μηχανή espresso που είναι εύχρηστη και εύκολη στον καθαρισμό. Καλό είναι να επιλέξετε μια μηχανή με αποσπώμενα μέρη που μπορούν να πλυθούν εύκολα.

Οι κορυφαίες μηχανές espresso για το σπίτι

Τώρα που γνωρίζετε τα βασικά κριτήρια, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες μηχανές espresso που μπορείτε να αγοράσετε για το σπίτι σας: