Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ Eureka

Ηγέτης από το 1920

Η EUREKA αποτελεί κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων και κομψών μύλων καφέ από το 1920. Ιδρύθηκε στην Φλωρεντία από τον Aurelio Conti και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως κατασκευάστρια μύλων espresso. Γρήγορα εξελίχθηκε σε σύμβολο αριστείας. Σήμερα, χάρη στη διεθνή και δυναμική της στάση η Eureka στοχεύει να γίνει η πιο καινοτόμος εταιρεία στη βιομηχανία μύλων καφέ: Η “state of art” στην τεχνολογία άλεσης για κάθε τύπο καφέ.

Αποστολή της είναι να παρέχει άψογη εξυπηρέτηση, προσέχοντας πάντα τις ανάγκες των πελατών, σχεδιάζοντας τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα που συνδυάζουν το εξαιρετικό design, την τελευταία τεχνολογία και την καινοτομία. Και όλα αυτά χωρίς να χαθεί η παράδοση και η ποιότητα, μιας και τα προϊόντα της παραμένουν “Made in Florence”, αφού πρόκειται για χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της EUREKA, στην Φλωρεντία: εκεί όπου η βιομηχανική οργάνωση συνδυάζεται με την τεχνική γνώση και τη σοφή μαεστρία.

Η φιλοσοφία της EUREKA

Τα κύρια χαρακτηριστικά που αποτελούν την ταυτότητα της EUREKA

Εξυπηρέτηση Πελατών

Πριν από μερικά χρόνια η EUREKA δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών, μέσω του οποίου βοηθά τους πελάτες να εκπληρώσουν τις παραγγελίες τους και προσφέρει διευκρινίσεις για τα προϊόντα πριν αλλά και μετά την πώληση.

Γνήσια ανταλλακτικά

Διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος με την πάροδο του χρόνου.
Απλοποίηση της διαδικασίας προμήθειας πελατών.

Χρόνος Παράδοσης
Ταχύτητα
Αξιοπιστία
Συνεργασία & Ευελιξία

Αρχή «Domi Esse»: ο κύριος στόχος είναι να «νιώσετε σαν στο σπίτι σας» με κάθε αγορά προϊόντων Eureka. Η συνεργασία και η ευελιξία είναι οι λέξεις κλειδιά της EUREKA.

Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ Eureka

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα χαρούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε.

SOLINO

The Coffee Partner For All Businesses.
Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 7
18534 Πειραιάς
Τηλ.: +30 210 4173 201
E-Mail: info@solino.gr
Website: https://www.solino.gr    Μπορείτε να δείτε τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων της Solino εδώ.