Επαγγελματικές Μηχανές Καφέ, Σοκολάτας

Franke Coffee Systems είναι γνωστή για την κορυφαία ποιότητα και την επαγγελματική απόδοση των μηχανών καφέ και σοκολάτας της. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα μηχανών καφέ και συνοδευτικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις και καφετέριες. Εδώ είναι μερικά από τα προϊόντα που προσφέρουν:

  1. Franke A600: Αυτή η μηχανή είναι μια αυτόματη μηχανή καφέ που παράγει εσπρέσο, καπουτσίνο, λατέ, και πολλά άλλα ροφήματα. Διαθέτει ενσωματωμένο μύλο, αυτόματο ατμό και έχει εύκολο χειρισμό.

  2. Franke A800: Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για υψηλή παραγωγή και μπορεί να παράγει μεγάλες ποσότητες καφέ σε λίγο χρόνο. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μύλο, ατμό και πολλές προγραμματιζόμενες επιλογές.

  3. Franke FoamMaster: Αυτή η μηχανή είναι εξειδικευμένη στην παρασκευή αφρού για καπουτσίνο και άλλα ροφήματα με αφρό. Έχει ενσωματωμένο μύλο και είναι ιδανική για καφετέριες που επικεντρώνται στα καπουτσίνο.

  4. Franke S700: Αυτή η μηχανή είναι σχεδιασμένη για μικρές καφετέριες και επιχειρήσεις. Παράγει εσπρέσο και καπουτσίνο με υψηλή ποιότητα και απόδοση.

Οι μηχανές της Franke Coffee Systems είναι γνωστές για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης στον τομέα του καφέ και της σοκολάτας. Πριν αποφασίσετε, συνιστώ να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή έναν αντιπρόσωπό της για να συζητήσετε τις ακριβείς ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Κορυφαία μοντέλα FRANKE