ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ SOLINO COFFEE BAR CONCEPT

SOLINO COFFEE BAR CONCEPT

Το προσωπικό σας Coffee Bar από την Solino!

Είτε πρόκειται για καφέ που επιθυμείτε να προσφέρετε στον χώρο που γίνονται τα διαλείμματά της εταιρείας σας, είτε χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για self – service προσφορά καφέ στον χώρο αναμονής – η εξειδικευμένη μας ομάδα θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να σχεδιάσει μαζί σας το προσωπικό σας coffee bar.  

Βάση για κάθε μας προσφορά αποτελεί μια υψηλής ποιότητας και απόδοσης αυτόματη μηχανή καφέ, τα σωστά έπιπλα και η άρτια τεχνική υποστήριξη. Για την επιλογή περαιτέρω εξαρτημάτων και χαρακτηριστικών η εμπειρία είναι απαραίτητη: Φαρδιά ή στενά έπιπλα, φρέσκο γάλα ή γάλα σε σκόνη, προσφορά καφέ δωρεάν ή επί πληρωμή – θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε με βάση τις συνθήκες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ολοκληρωμένη λύση: Όλα από μια πηγή

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη από την πώληση καφέ και άλλων ζεστών ροφημάτων ή να προσφέρετε καφέ στις εγκαταστάσεις σας χωρίς πολύ κόπο.

Ανάλογα με την διαμόρφωση της μηχανής, τις πρόσθετες δυνατότητες και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να προσφέρετε θα σχεδιάσουμε μια μεμονωμένη προσφορά για εσάς. Έτσι θα μπορείτε να επιλέξετε το concept που σας ταιριάζει καλύτερα είτε με χρησιδάνειο, σε συνδυασμό με τον καφέ μας, είτε με leasing.

Που πρόκειται να τοποθετήσετε την μηχανή σας?

1Τοποθεσία
2Κατανάλωση
3Συσκευή
4Υποβολή

Κάνουμε την προσφορά καφέ εύκολη για εσάς!

Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει με το Solino Coffee bar concept. Τοποθετώντας μηχανές καφέ και self-service stations σε χώρους αναμονής, σε χώρους εισόδου και εξόδου ή δίπλα σε αυτόματους πωλητές, μπορείτε να προσφέρετε έναν γρήγορο γευστικό καφέ Piacetto – απλά και οικονομικό για εσάς!

Οι επιλογές σας με μια ματιά

Οι μικρές ευέλικτες λύσεις είναι ιδανικές αν επιθυμείτε να προσφέρετε δωρεάν έναν καφέ για να ευχαριστήσετε τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Ωστόσο, αν βλέπετε την προσφορά γευστικών coffee specialities ως μια πρόσθετη πηγή κέρδους θα χαρούμε να σας υποστηρίξουμε με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών σας

Επιλογή που ταιριάζει σε σε κάθε χώρο. Χάρη στη φορητή λύση για την τροφοδοσία της μηχανής με νερό από το κεντρικό ντουλάπι, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία για προσφέρετε γευστικά ροφήματα σε διαφορετικούς χώρους.  

  • Υψηλής ποιότητας και απόδοσης αυτόματη μηχανή καφέ

  • Φορητό σύστημα επίπλων σε 2 μεγέθη, με ροδάκια, για εύκολο σερβίρισμα καφέ

  • Συντήρηση της μηχανής από το τεχνικό μας τμήμα

Μια πιο ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνει τους απαιτούμενους κόκκους καφέ και τα λοιπά αξεσουάρ στην τιμή. Διαθέτει επίσης μια επίπεδη επιφάνεια που μπορείτε να τοποθετήσετε διαφημιστικό υλικό και πρόσθετα αξεσουάρ.

  • Υψηλής ποιότητας καφές από την Piacetto, καθώς και γάλα σε σκόνη ή σοκολάτα σε σκόνη (αναλόγως την μηχανή που θα επιλέξετε),
  • Τον πλήρη εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, όπως χάρτινα κύπελλα to-go, ζάχαρη σε sticks, ξύλινους αναδευτήρες, μερίδες γάλακτος και όλα όσα χρειάζεστε για για μια εντελώς self service εξυπηρέτηση.
  • Προαιρετικά: Διαφημιστικό υλικό για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες

Τα φορητά Solino Coffeebar μπορούν να τοποθετηθούν όπου επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πρίζα!

Γρήγορη και πρακτική παροχή καφέ χωρίς περίπλοκους χειρισμούς

Επιλογή εξοπλισμού, αξεσουαρ και υπηρεσιών σχεδιασμένα αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@solino.gr ή καλέστε μας στο +30 2104173201!

Η ομάδα μας θα χαρεί πολύ να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς!