Σας παρουσιάζουμε τη νέα αυτόματη μηχανή καφέ Jura J8 twin.

Διπλάσια απόδοση,
πλήρης ευελιξία.

Προτιμάτε τον καφέ σας κανονικό ή ντεκαφεϊνέ; Δυνατό με πλούσιο άρωμα ή ελαφρύ με ήπια γεύση; Σαν λάτρης του καφέ, προτιμάτε να επιλέξετε τους κατάλληλους κόκκους ανάλογα με τον καφέ που προτιμάτε την κάθε στιγμή. Αν όμως έχετε γεμίσει το μύλο της αυτόματης μηχανής σας ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείτε. Όχι πια!

αυτοματη μηχανη espresso με μυλους j8 twin diamond white - μηχανη για καπουτσινο

Η νέα προηγμένη αυτόματη μηχανή με τους δίδυμους ενσωματωμένους κωνικούς μύλους καφέ P.A.G.3+ βάζει τέλος στους συμβιβασμούς! Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε πρόσβαση σε δύο διαφορετικές ποικιλίες κόκκων για τη δημιουργία μοναδικών ροφημάτων, είτε σκέτες είτε ανάμεικτες. 

Jura J8 twin ιδανική μηχανή για καπουτσίνο

Όμως το μέγεθος της απόλαυσης δεν σταματά εκεί. Η νέα J8 twin είναι ιδανική μηχανή για καπουτσίνο. Με την λειτουργία Sweet Foam* μπορείτε να αρωματίσετε και να γλυκάνετε το αφρόγαλα, αν το επιθυμείτε.

*Για Sweet Foam μην ξεχάσετε το απαραίτητο εξάρτημα για το σιρόπι, που είναι συμβατό με τις αυτόματες μηχανές καφέ Jura J8, J8 twin και S8.

αυτοματη μηχανη espresso με μυλους j8 twin diamond black - μηχανη για καπουτσινο

Μήπως αναζητάτε επαγγελματική μηχανή καφέ με δυο ενσωματωμένους μύλους; Οι σειρές X & WE αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες επιλογές μηχανής εσπρέσσο που χρειάζεται να εξετάσετε. Μάθετε περισσότερα εδώ.