Αυτόματες μηχανές εσπρεσσο επαγγελματικές

Υπεραυτόματες μηχανές καφέ Jura

Αυτόματες μηχανές εσπρεσσο επαγγελματικές Jura. Πρόκειται για μια από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που άρχισε να παράγει καφετιέρες, επαγγελματικές και εγχώριες.

Μέχρι σήμερα, η μάρκα προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό μοντέλων μηχανών καφέ, μεταξύ των οποίων κάθε γκουρμέ μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Πως λειτουργεί μια αυτόματη μηχανή καφέ JURA

Φτιάχνει τον τέλειο speciality coffee με το πάτημα ενός κουμπιού – φρεσκοαλεσμένο καφέ, όχι σε κάψουλα. Όμως τι συμβαίνει όταν δώσετε εντολή στην μηχανή να προετοιμάσει τον καφέ σας;

Ακολουθήστε τα βήματα της διαδικασίας για την προετοιμασία ενός καφέ ρίχνοντας μια ματιά στο εσωτερικό μιας μηχανής JURA,

από την φρέσκια άλεση των κόκκων καφέ, μέχρι την παρασκευή και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε πώς οι διαφορετικές τεχνολογίες συνεργάζονται έξυπνα για να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Νέος πρωτοποριακός μύλος άλεσης: Product Recognizing Grinder (P.R.G.)

Για να επιτευχθεί η ιδανική άλεση για κάθε coffee speciality, οι τεχνικοί της JURA σχεδίασαν τον Product Recognizing Grinder (P.R.G.) Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος μύλος υψηλής απόδοσης προσαρμόζεται ταχύτατα, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου στην προεπιλεγμένη, ιδανική άλεση – πολύ πιο γρήγορα και πιο συχνά από όσο θα μπορούσε να γίνει χειροκίνητα.

Το φάσμα άλεσης κυμαίνεται από πολύ λεπτό που είναι ιδανικό για τους μικρούς καφέδες εώς και πολύ χονδρό για μεγαλύτερους καφέδες.

Οι διαφορετικές διαδικασίες παρασκευής

Ο ιδανικός χρόνος εκχύλισης είναι ζωτικής σημασίας για να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Ο χρόνος επαφής του νερού με τον αλεσμένο καφέ θα πρέπει να είναι αρκετός ώστε να πάρει όλα τα αρώματα από τον καφέ, αλλά και σύντομος ώστε να μην περάσουν μαζί οι πικρές ουσίες και η τανίνη.

Pulse Extraction Process (P.E.P. ®)

Για τον λόγο αυτό, κοντά στην κλασσική διαδικασία παρασκευής του καφέ η JURA σχεδίασε την τεχνολογία Pulse Extraction Process (P.E.P. ®) για μικρά coffee specialities, όπως ο ristretto ή ο espresso και την λειτουργία One-Touch Lungo για τα λίγο μεγαλύτερα coffee specialities.

Για την προετοιμασίας cold brew specialities με τη μέθοδο του espresso, η JURA έχει σχεδιάσει επίσης την εκχύλιση cold brew.

Το έξυπνο σύστημα Intelligent Water System (I.W.S.) με τα φίλτρα νερού Claris Smart

Ο καφές αποτελείται κατά 98% από νερό. Έτσι το φρέσκο κρύο νερό είναι απαραίτητο για να φτιάξετε ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ. Όταν το νερό ζεσταίνεται προκαλείται συσσώρευση αλάτων από το ασβέστιο που περιέχεται στο νερό. Η JURA έχει για αυτό μια έξυπνη λύση: το φίλτρο νερού CLARIS.

  • Προστατεύει την μηχανή από τη συσσώρευση αλάτων και παρατείνει τον χρόνο ζωής της.
  • Η μηχανή δεν χρειάζεται αφαλάτωση.
  • Εξασφαλίζεται ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας τόσο για το νερό όσο και για τον καφέ.
  • Το έξυπνο σύστημα Intelligent Water System (I.W.S.) ανιχνεύει αυτόματα εάν υπάρχει φίλτρο.

Το σύστημα για το γάλα

Τα Speciality coffees, όπως ο cappuccino και ο latte macchiato γίνονται με γάλα ή αφρόγαλα. Οι Αυτόματες μηχανές εσπρεσσο επαγγελματικές JURA διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία για το γάλα “fine foam” που θα σας χαρίσουν το πιο γευστικό, βελούδινο αφρόγαλα με μακρά διάρκεια ή απλά να ζεστάνουν το γάλα στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Solino

Η Εταιρεία μας Solino διαθέτει όλη την γκάμα αυτόματων μηχανών Jura, για καφετέριες, bar, μπαρ, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία, καθώς και άμεσο επαγγελματικό after sale service. Επιλέξτε τώρα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε την μηχανή espresso που θα σας καταπλήξει.

Αυτόματες μηχανές εσπρεσσο επαγγελματικές Jura

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα χαρούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε.

SOLINO

The Coffee Partner For All Businesses.
Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 7
18534 Πειραιάς
Τηλ.: +30 210 4173 201
E-Mail: info@solino.gr
Website: https://www.solino.gr    Μπορείτε να δείτε τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων της Solino εδώ.