Η Solino έχει ανέλθει στον πιο αξιόπιστο αντιπρόσωπο υπεραυτόματων μηχανών καφέ καθώς και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας για μπαρ, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Μετά την επιτυχημένη και ανοδική πορεία της στην Ελλάδα, η εταιρεία αποτελεί την ιδανική λύση και στην αγορά της Κύπρου.
Με μεγάλη ποικιλία σε πρωτοποριακά και απαραίτητα για κάθε επαγγελματία προϊόντα θα καλύψει την κάθε σας απαίτηση και θα σας δώσει πλήθος εναλλακτικών λύσεων, κατάλληλων για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.
Στοχεύοντας πάντα στην άριστη ποιότητα και στις καινοτόμες λύσεις, δεν θα μπορούσε παρά να αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, βάζοντάς σας πάντα ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Δείγμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε αποτελούν οι:

ANIMO COFFESYSTEMS, ASCASO,  FRANKE COFFEESYSTEMS, GRAEF, JURA COFFEEMACHINES, LAPAVONI COFFEEMAKERS, TCHIBO / EDUSCHO.

Έχοντας πρωτοστατήσει στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού και μετά από τη συνεργασία με πλήθος αξιόλογων επιχειρήσεων, αξιοποιήσαμε αυτή μας την τεχνογνωσία στη δημιουργία της προσωπικής μας ετικέτας, παρέχοντάς σας τα προϊόντα Solino, ιδανικά για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες σας.
Και δεν μένουμε μόνο εδώ… Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε θα επιλύσει και το πιο σύνθετο τεχνικό σας πρόβλημα, και οι εξουσιοδοτημένοι ικανοί τεχνικοί μας θα ανταποκριθούν άμεσα και δραστικά στο κάθε αίτημά σας. Σε όποιο σημείο και να βρίσκεστε, καθιστούμε δυνατή την εξυπηρέτησή σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, προγραματίζοντας μαζί σας τη μεταφορά της μηχανής  στο τμήμα του service.
Διαφήμισή μας αποτελεί ο κάθε ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες μας αλλά και η εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων οίκων στη βιομηχανία του καφέ, που μας παρέχουν κατ’ αποκλειστικότητα τις αντιπροσωπείες τους. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνουμε ο πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός συνεργάτης σας και μαζί να δημιουργήσουμε το ιδανικό υπόβαθρο για τον επαγγελματικό χώρο που ονειρεύεστε.
Κι επειδή η πολυτέλεια στον καφέ έχει καταστεί πλέον προσωπική ανάγκη, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τα ιδανικά είδη και για τις οικιακές απαιτήσεις σας, προσφέροντάς σας υψηλής αισθητικής προϊόντα, με προδιαγραφές επαγγελματικής ποιότητας.


Solino.gr

Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 7
18534 Πειραιάς

Τηλ.     : +30 210 4173 201
E-Mail  : info(@)solino.gr

————————————————————————————–

Solino.gr

Alexandrou Papanastasiou 7
18534 Pireus
Greece

Tel.      : +30 210 4173 201
E-Mail  : info(@)solino.gr