Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

Jura Professional fine foam frother

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
59,48 €
24h.gif

Το πολλαπλών χρήσεων, επαγγελματικό ακροφύσιο έχει σχεδιαστεί ειδικά για coffee specialties με γάλα και αφρόγαλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε απολαυστικά Latte macchiato, cappuccino, ζεστό γάλα, αφρόγαλα, ακόμη και σοκολάτα - έχοντας τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά!

Κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας, το γάλα μετατρέπεται σε αφρόγαλα επιπέδου barista. Η επαναστατική τεχνολογία της Jura μπορεί να προσφέρει ένα απαλό, βελούδινο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια μετατρέποντας κάθε γουλιά σε απόλυτη ευχαρίστηση για τον ουρανίσκο και τη γλώσσα. Έπειτα, στο δεύτερο στάδιο θερμαίνεται το αφρόγαλα και είναι έτοιμο να συμπληρώσει τα αγαπημένα σας ροφήματα.

Σε συνδυασμό με καφέ υψηλής ποιότητας, η επαναστατική αυτή τεχνολογία θέτει νέες βάσεις και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία καφέ! Την διαφορά μπορεί να την δει και να την γευτεί ο καθένας!

Για αποτελεσματικό καθάρισμα και τη διατήρηση υγιεινής του επαγγελματικού ακροφύσιου προσφέρεται με μερικά ανταλλακτικά στόμια. Για λόγους υγιεινής προτείνουμε να αλλάζονται τακτικά τα στόμια (κάθε 2 μήνες περίπου)

Συμβατό με:

E8 / E80 / E800
WE8


TOP

newsletter