Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Οι τρόποι πληρωμής για παραλαβή από το κατάστημα είναι με μετρητά, μέσω πιστωτικής κάρτας, ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Εάν κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε αντίστοιχα χωρίς επιπλέον χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω paypal, ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Είναι δυνατή και η πληρωμή μέσω αντικαταβολής με μικρή χρέωση.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, τα προϊόντα μας θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).
Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή η μεταφορά μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 48 ωρών αν είναι τα προϊόντα διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Αποστολή δέματος 1kg – 2kg        3,00€
Αποστολή δέματος 2kg – 10kg      9,00€

Αποστολή δέματος 10kg – 20kg  19,00€

Κόστος αντικαταβολής                  3,00€

*όλα τα δέματα είναι ασφαλισμένα
Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες αξίας μέχρι 1000 €