fbpx
LogoNew
×
 x 

0

Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

keytech mahlwerk

Ο μύλος άλεσης Aroma G3

 Οι κόκκοι καφέ αλέθονται κάθε φορά τη στιγμή που θελήσετε να πιείτε ένα φλυτζάνι καφέ, προσφέροντάς σας τη μέγιστη δυνατή γεύση. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διαβάθμιση κοπής του μύλου για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Η ρύθμιση αυτή θα επηρεάσει και το χρόνο ροής του νερού, τον λεγόμενο δηλαδή χρόνο εκχύλισης του καφέ. Όσο πιο λεπτοκομμένος ο καφέ, τόσο πιο έντονη και η γεύση. Οι γωνίες κοπής στις λεπίδες των μύλων του Aroma G3 έχουν τελειοποιηθεί. Οι τεχνικοί της JURA έχουν καταφέρει να αυξήσουν σημαντικά την απόδοση με αποτέλεσμα το τέλειο άρωμα με όλα τα φυσικά συστατικά, στον μισό χρόνο άλεσης!

keytech claris

Έξυπνο σύστημα νερού (I.W.S.®) με το CLARIS Smart

Ο καφές αποτελείται από 98% νερό. Έτσι, η ποιότητα του φρέσκου, κρύου νερού είναι πολύ σημαντική για να πετύχει κανείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ζέσταμα του νερού απελευθερώνει άλατα που μπορούν να βλάψουν τη μηχανή σας. Όμως η JURA προσφέρει μια έξυπνη λύση: τα φίλτρα νερού CLARIS Smart.

Τα φίλτρα αυτά προστατεύουν τη μηχανή σας από τη συσσώρευση αλάτων και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της. Χρησιμοποιώντας φίλτρο, η μηχανή σας δε θα χρειαστεί αφαλάτωση, ενώ εσείς εξασφαλίζετε σταθερή ποιότητα νερού κι επομένως σταθερή ποιότητα καφέ.
Η επαναστατική τεχνολογία Intelligent Water System (I.W.S.®) ανιχνεύει αυτόματα την τοποθέτηση φίλτρου χωρίς να χρειάζεται κάποιον προγραμματισμό.

 

keytech ipbas

Έξυπνο “Pre Brew Aroma System” (I.P.B.A.S.©) και Διαδικασία Παλμώδους Εκχύλισης (P.E.P.®) 

Το I.P.B.A.S. είναι σύστημα προεκχύλισης καφέ, χάρη στο οποίο απελευθερώνεται το μέγιστο άρωμα από κάθε χαρμάνι. Brewing unit ονομάζεται η μονάδα παρασκευής καφέ μιας υπεραυτόματης μηχανής. Το brewing unit των μηχανών Jura δέχεται από 5 gr ως και 16 gr αλεσμένου καφέ, έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τον καφέ ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.
Χάρη στην διαδικασία παλμώδους εκχύλισης (Pulse Extraction Process - P.E.P.®) μπορείτε να απολαύσετε το μέγιστο άρωμα, ακόμη και στους πιπ μικρούς καφέδες, όπως ristretto κι espresso. Σε αυτήν την περίπτωση το ζεστό νερό διαπερνά τον καφέ με μικρές παλμικές κινήσεις, βελτιώνοντας τον χρόνο εκχύλισης.

keytech cappuduese

Προετοιμασία για το γάλα και το αφρόγαλα – ρύθμιση θερμοκρασίας 

Τα λεγόμενα coffee specialities, όπως ο cappuccino, ο latte macchiato κ.α.προετοιμάζονται με γάλα ή / και αφρόγαλα. Τα πρωτοποριακά ακροφύσια των μηχανών JURA, χάρη στην επαναστατική τους τεχνολογία μπορούν να φτιάξουν το πιο εντυπωσιακό, απαλό αφρόγαλα με υπέροχη υφή και σύνθεση που διαρκεί ή απλά να ζεστάνουν το γάλα στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Βασική Τεχνολογία: Speciality coffees – φρέσκοι κόκκοι καφέ, όχι κάψουλες

 
 

Το απόλυτο φλυτζάνι καφέ από φρέσκους κόκκους, που μόλις αλέθονται με το πάτημα ενός κουμπιού και σας δίνουν τον πιο φρέσκο καφέ στο φλυτζάνι σας σε 60 δευτερόλεπτα - βασισμένο ακριβώς στις προσωπικές σας προτιμήσεις.


TOP

 

H Solino σέβεται την ιδιωτικότητά σας.
H παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μπορείτε να αρνηθείτε ή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies ή να τις αλλάξετε όποια στιγμή επιθυμείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την 'Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

newsletter