Πετάξτε με άνεση με την Porter Airlines, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε τον καφέ σας

airports

Επαναφέροντας τις παλιές καλές ημέρες στις πτήσεις, που η άνεση και οι αυξημένες παροχές συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή του εισιτηρίου, η εταιρεία Porter Airlines αναβαθμίζει την κατηγορία στα αεροπορικά σας ταξίδια, με τα μοντέρνα και άνετα lounge στο αεροδρόμιο που σερβίρουν δωρεάν τον αγαπημένο σας espresso από τις μηχανές Franke A200.

Μηχανές Καφέ Franke A200

evolution 1 step

Η Porter Airlines προσφέρει ποιότητα στους επιβάτες της από κάθε άποψη και μέσα από κάθε υπηρεσία που παρέχει - από τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί, μέχρι τον espresso που σερβίρει στα lounge της. Αυτή η αεροπορική εταιρεία δεν αρκείται στη μετριότητα - όταν πρόκειται για την παροχή της καλύτερης ποιότητας και της πολυτέλειας προς τους πελάτες, η επιτυχία έγγυται στη λεπτομέρεια.

Παρότι χρησιμοποιούν τα καναδικής κατασκευής αεροσκάφη Bombardier Aerospace Q400 turboprop, που είναι σήμερα τα πιο αθόρυβα αεροπλάνα αυτού του τύπου, η Porter δεν σταματάει εδώ την εκτίμησή της για την υψηλή τεχνολογία και τη σημασία της για τους πελάτες. Μια από αυτές τις σημαντικές πολυτέλειες, που συνεχίζουν να προσθέτουν αξία στην εμπειρία του πελάτη, είναι και η καινοτόμα υπεραυτόματη μηχανή της Franke που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παρέχοντας απολαυστικούς Espresso, Cappuccino και Latte στους επιβάτες της Porter.

Υπάρχουν τέσσερις μηχανές Franke A200 στα lounge του Τορόντο, μια στην Οτάβα και μια ακόμα στο lounge του Νιούαρκ. Είναι προφανές πως η ποιότητα και η φινέτσα αποτελούν ειδική προτεραιότητα στις παροχές της Porter Airlines, και έτσι ρωτήσαμε τον Robert Deluce, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Porter Airlines, τι σημαίνουν οι μηχανές μας για αυτούς: “Τα lounge μας είναι όπως τα τυπικά lounge της διακεκριμένης θέσης, μόνο που τα δικά μας είναι ανοιχτά για όλους τους επιβάτες της Porter,” λέει ο Deluce. “Αυτή η μοναδική εμπειρία που προσφέρουμε είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας. Η απόλαυση ενός Latte ή ενός κλασικού καφέ, χωρίς επιπλέον χρέωση, βοηθάει πολλούς επιβάτες να χαλαρώσουν πριν από μια πτήση. Θέλουμε να κάνουμε το ταξίδι σας άνετο και χωρίς άγχος, και οι μηχανές της Franke μας βοηθάνε να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον στόχο.”GIGA X8 Professional
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Ιδανική έως 350 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png 29 διαφορετικά ροφήματα
  button-ok.png 2 κεραμικοί μύλοι
  button-ok.png Προσαρμοσμένη στα μέτρα σας
GIGA X8
Franke A200

Franke - A200
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Ιδανική έως 200 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Ζεστό ή κρύο αφρόγαλα
  button-ok.png Οθόνη αφής με έξυπνο μενού
  button-ok.png Τέλεια ποιότητα barista


Franke - A600
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Ιδανική έως 300 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Ζεστό ή κρύο αφρόγαλα
  button-ok.png Οθόνη αφής με έξυπνο μενού
  button-ok.png Τέλεια ποιότητα barista
Franke A600
Franke - FM800

Franke - FOAMMASTER
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Απεριόριστοι καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Απεριόριστες επιλογές ροφημάτων
  button-ok.png Οθόνη αφής με έξυπνο μενού
  button-ok.png Ζεστό και κρύο γάλα με τέλειο αφρόγαλα

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας