Ποιοτικά χαρμάνια καφέ από τη Solino

Ανακαλύψτε εννέα χαρμάνια εξαιρετικής ποιότητας καφέ από τη Solino. Το κάθε χαρμάνι έχει τη δική του χαρακτηριστική προσωπικότητα και αντιπροσωπεύει τη ψυχή της χώρας προέλευσής του.

Δημιουργήστε ευχάριστες στιγμές

Σαν ένα κομμάτι από την αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο σας, οι πελάτες θα εκτιμούν για πάντα τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ.

Σύμβολο υψηλών επιδόσεων

Η επιλογή της Solino και των ξεχωριστών χαρμανιών του καφέ μας, είναι ένα σύμβολο για το πάθος και την αφοσίωσή σας στους πελάτες σας και την εξαιρετική ποιότητα. Οι υψηλής ποιότητας καφέδες μας έχουν αναπτυχθεί για να ευχαριστήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο – έχοντας προέλευση από τις καλύτερες καλλιέργειες καφέ παγκοσμίως και έχοντας παραχθεί από μηχανές που βγάζουν εξαιρετικό καφέ – ένα φλυτζάνι τη φορά.

Το αποτέλεσμα είναι μια πειστική και ευφυής πραγματικότητα – μιας και γίνεται συσχετισμός του χώρου σας με έναν φιλόδοξο και πολυτελή τρόπο ζωής.

Συναρπάστε τους καλεσμένους σας με τα αξεσουάρ τοποθέτησης

Κάντε περισσότερα από τον καφέ σας

Με την μεγάλη προσφορά μας σε αξεσουάρ για την παρουσίαση και τη μεγαλύτερη απόλαυση του καφέ σας, η Solino φροντίζει αυτός ο ξεχωριστός καφές να δημιουργεί πραγματικά ξεχωριστές στιγμές.

Η Solino έχει δημιουργήσει διαφορετικές συλλογές, που κυμαίνονται από ένα φλυτζάνι μέχρι κουτί παρουσίασης. Επιπλέον, θα βρείτε διαθέσιμα διαφορετικά συστήματα αποθήκευσης και λύσεις για τον καθαρισμό των μηχανών σας.

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας