Λύσεις Γραφείων Solino

Η Solino σας προσφέρει απεριόριστες επιλογές για λύσεις υψηλής ποιότητας. Εξαιρετικής ποιότητας χαρμάνια καφέ με τεράστιο εύρος αρώματος, ξεχωριστό σχεδιασμό και ελβετική τεχνολογία. Μηχανές που λειτουργούν τέλεια σε κάθε περιβάλλον και έχουν εύκολη επαγγελματική εξυπηρέτηση στη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη.

office solution

Μόνο το καλύτερο για τον χώρο εργασίας σας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα διαλείμματα για καφέ καθορίζουν την καλή σχέση με το προσωπικό σας και η Solino μπορεί να μετατρέψει μια σύντομη συνομιλία σε εμπνευσμένη συζήτηση. Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου, η διακοπή για καφέ προσφέρει ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα και τη δυνατότητα να προκύψει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ένα χαλαρό περιβάλλον.

Με ένα φλυτζάνι καφέ υψηλής ποιότητας, αποδεικνύετε πως δίνετε σημασία ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και αυτό αποπνέει μια θετική εντύπωση για τον χώρο εργασίας σας. Εκτός από τις ευχάριστες στιγμές που θα προσφέρετε στους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σας, οι έρευνες δείχνουν πως παρέχοντας καφέ Solino αυξάνετε την κερδοφορία* της επιχείρησης!

*Ο καφές υψηλής ποιότητας αφήνει μια θετική εικόνα στους πελάτες

Λύσεις στα μέτρα σας για κάθε εργασιακό περιβάλλον

Οι ικανοί συνεργάτες μας κάνουν πρώτα μια λεπτομερή εκτίμηση για τις ανάγκες σας σε καφέ, και μετά σας προτείνουν την ιδανική λύση Solino για τον χώρο σας, με βάση την αξιολόγησή του – είτε είναι ο χώρος υποδοχής, το γραφείο, μια αίθουσα συνεδριάσεων, μια γωνία για καφέ, ή η κουζίνα. Βασικό μέρος της προσφοράς μας είναι οι απλές αλλά και καινοτόμες επιλογές πληρωμής.Jura - IMPRESSA F8 TFT
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Ιδανική έως 30 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Επαναστατική τεχνολογία στο αφρόγαλα
  button-ok.png Δύο φορές ταχύτερος μύλος άλεσης
  button-ok.png Zero-Energy Switch
IMPF8 374x468
J85 start

Jura - IMPRESSA J85
underline-red-rtl.png

  button-ok.png Ιδανική έως 60 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Δύο φορές ταχύτερος μύλος άλεσης
  button-ok.png Κορυφαία στο αφρόγαλα
  button-ok.png TFT Οθόνη

IMPRESSA XJ9 Professional
underline-red-rtl.png


  button-ok.png Ιδανική έως 200 καφέδες ημερησίως
  button-ok.png Έξυπνο Σύστημα Νερού
  button-ok.png Αφρόγαλα με ένα πάτημα
  button-ok.png Προσαρμοσμένη στα μέτρα σας
Jura XJ9

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας