solino world of coffee

Solino “World of Coffee”

Η Solino “World of Coffee” εκφράζει την εξειδικευμένη επαγγελματική λύση στον χώρο του καφέ και είναι η νούμερο ένα επαφή σας στην επαγγελματική παροχή καφέ στον χώρο της γαστρονομίας, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των γραφείων, κτλ.

Η κύρια δραστηριότητα της Solino είναι η αποκλειστική διανομή μηχανών καφέ φίλτρου, μηχανών espresso και υπεραυτόματων μηχανών καφέ, για να μπορείτε να φτιάχνετε διάφορες σπεσιαλιτέ καφέ. Επιπλέον, η Solino διαθέτει το δικό της επαγγελματικό τμήμα service.

Πίσω από το όνομα Solino “World of Coffee” είναι εταιρείες όπως η Franke Coffee Systems, Jura, Tchibo και η Animo. Συνδέουμε την υψηλότερη ποιότητα και την κορυφαία τεχνολογία από την Ελβετία, Ολλανδία μέσω αυτών των παγκόσμιων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό χώρο του καφέ και σας τα προσφέρουμε από την εταιρεία μας.

Σας παρέχουμε την ιδανική πρόταση για την κατάλληλη επαγγελματική μηχανή καφέ, προσωπικά για εσάς και την επιχείρησή σας, καθώς και μια τεράστια ποικιλία από καφέδες, τσάι, σοκολάτες και πρωτοποριακά προϊόντα, φτιαγμένα για όσους απολαμβάνουν να δοκιμάζουν κάτι το διαφορετικό, από τις κορυφαίες εταρείες όπως την Tchibo. 

Οι προσαρμοσμένες επιχειρηματικές λύσεις είναι για μας αυτονόητες, όπως επίσης και η αποτελεσματική υποστήριξη στο marketing για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τους φούρνους και γενικά τους χώρους γαστρονομίας.

Επαγγελματικές λύσεις - Επαγγελματικές Μηχανές Καφέ

Το να προσφέρετε έναν καφέ είναι μια χειρονομία που κάνετε καθημερινά. Αλλά με μια τέλεια προετοιμασία του καφέ, δείχνετε τη μεγάλη σας εκτίμηση στους πελάτες και τους υπαλλήλους σας. Με αυτόν τον τρόπο μια καθημερινή κίνηση μπορεί να στείλει το σωστό μήνυμα: η επιχείρησή σας εκτιμάει ιδιαίτερα την ποιότητα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αν επιλέξετε τη Solino, εκφράζετε εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στους πελάτες σας και την ομάδα των συνεργατών σας. Μπορείτε να τους προσφέρετε μια εμπειρία εξαιρετικού καφέ και να υπογραμμίσετε πως για την εταιρεία σας απαιτείτε ποιότητα ακόμα και στη λεπτομέρεια.

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp