Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

Jura Original Ταμπλέτες Καθαρισμού 25-pack

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
30,14 €
24h.gif

Jura-Logo-mit-SwissMade
Αποτελεσματικός καθαρισμός, διαρκής προστασία

Για να παραμείνει η ποιότητα του καφέ μόνιμα σε υψηλό επίπεδο, η φροντίδα των συσκευών  καθώς και η υγιεινή κατά τη χρήση με γάλα, καφέ και νερό είναι βασική.
Κάθε αυτόματη καφετιέρα της JURA  διαθέτει μονάδα παρασκευής που δεν απαιτεί συντήρηση και λειτουργεί με αυτό-καθαρισμό μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ομάδα του εργαστηρίου μας έχει βελτιώσει το δοκιμασμένο δισκίο καθαρισμού. Ως αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας καθαρισμός και προστασία σημείωσαν σημαντική αύξηση. Το νέο 2 φάσεων δισκίο καθαρισμού δεν καθαρίζει μόνο τη μονάδα, την  σφραγίζει ταυτόχρονα και καθυστερεί έτσι το μάζεμα λιπών.

Διαδικασία καθαρισμού

Το πρόγραμμα καθαρισμού ξεκινά εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Φάση I, ο καθαρισμός :
Η ειδική φόρμουλα διαλύει αποτελεσματικά λίπος και υπολείμματα καφέ από τη μονάδα παρασκευής και το φίλτρο της. Και τα δύο εξαρτήματα ξεπλένονται εσωτερικά καθώς και εξωτερικά με 80 ° C ζεστό νερό.
Φάση II, η προστασία :
Ειδικά δραστικά συστατικά σφραγίζουν τις επιφάνειες των αντίστοιχων εξαρτημάτων και τα προστατεύουν από υπολείμματα και λίπη.

Το αποτέλεσμα:

Απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε μία πλήρως καθαρή καφετιέρα για τέλεια ποιότητα και απόλυτη απόλαυση.
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την προστασία των μηχανημάτων JURA μόνο αυθεντικά δισκία καθαρισμού. Μόνο αυτά είναι ακριβώς συντονισμένα με το  αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού.


TOP
×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας