Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

Jura CLARIS Blue 71311 φίλτρα νερού

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
14,62 €
24h.gif

Jura-Logo-mit-SwissMade
Ο καφές αποτελείται κατά  98% από νερό. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα, τόσο καθαρή και ανόθευτη γεύση έχει. CLARIS φιλτράρει το νερό αξιόπιστα. Αυτό που απομένει είναι το ιδανικό συστατικό για τέλειο καφέ: καθαρό νερό για την καθαρή απόλαυση.

Η νέα φόρμουλα προστασίας σχεδιάστηκε ειδικά, για τις σύγχρονες  αυτοματοποιημένες συσκευές,  Περιλαμβάνει ένα ορυκτό υλικό, το οποίο σταθεροποιεί το ανθρακικό ασβέστιο. Έτσι, επίσης δεν συσσωρεύονται απολύματα στο σύστημα ατμού. Άρα, η απόφραξη των σωληνώσεων αποτρέπεται.
Η CLARIS προσφέρει όμως πολύ περισσότερα: Φιλτράρει εκτός από άλατα και πολλές άλλες ουσίες, που επηρεάζουν τη γεύση και την οσμή, από το νερό. Ωστόσο, τα σημαντικά για την υγεία φθόρια, διατηρούνται.
Η CLARIS λειτουργεί σύμφωνα με την επαγγελματική αρχή Flow-up.  Σε κάθε λειτουργία, οι κόκκοι του φίλτρου ανακατεύονται και ξεδιπλώνουν έτσι την πλήρη αποτελεσματικότητα τους. Αυτό αποτρέπει την μόνιμη στασιμότητα του νερού και την ταχεία ανάπτυξη μικροβίων.
Η σωστή χρήση των φίλτρων της CLARIS, κάνει την αφαίρεση των αλάτων περιττή. Αυτό αυξάνει την άνεση και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου. Καθαροί σωλήνες, θερμαντικά στοιχεία και μία αντλία χωρίς άλατα, παρατείνουν αποδειγμένα, τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής και συμβάλλουν στην αξία της.
Μόνο τα πρωτότυπα φυσίγγια φίλτρου Claris είναι σχεδιασμένα, ως προς τη σύνθεση και την αποτελεσματικότητα, για συσκευές JURA. Σιγουρευτείτε κατά την αγορά σας, για το σήμα ποιότητας JURA. Αξίζει.  
Προσφέρετε στον εαυτό και στην συσκευή σας, τα νέα φυσίγγια φίλτρου CLARIS και βεβαιωθείτε από τα προνόμια του.   
Το φυσίγγιο φίλτρου CLARIS Blue μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις μηχανές JURA, όπου η θήκη στην δεξαμενή νερού είναι μπλε.


TOP