Σετ με 5 Χ 250γρ Καφε Jura

Σετ με 5 Χ 250γρ Καφε Jura διάφορες ποικιλίες

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
35,00 €
46,77 €
Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τις διάφορες, εξαιρετικές ποικιλίες καφέ της JURA.
Αποτελούνται από 5 συσκευασίες των 250gr από διαφορετικές ποικιλίες η κάθε μια, σε τιμή γνωριμίας! Τιµή καταλόγου: 46,77 € - Η προσφορά μας: 35,00 €
not_available.gif

 1 X Café Crème Blend 250gr
Προέλευση / Σοδειά
Το μίγμα καφέ κρέμα συνδυάζει αρμονικά τους καλύτερους καφέδες από Γουατεμάλα, Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, την Καραϊβική και την Ινδία.

1 X IMPRESSA Blend 250GR
Προέλευση / Σοδειά
Αυτό το εξαιρετικό μείγμα υψηλής ποιότητας αποτελείται από 85% κόκκους Arabica από τις καλύτερες φυτείες της Κολομβίας, της Κόστα Ρίκα και Νικαράγουα και  αρμονικό καφέ Brasil. Είναι ολοκληρωμένο με 15% Robusta από την Ινδία, για ιδιαίτερη γεύση.

1 X Malabar Monsooned, India 250gr
Προέλευση / Σοδειά
Υψηλής ποιότητας καφέ Arabica από Ινδία. Ο καφές καλλιεργείται στις πολιτείες της Καρνατάκα, Κεράλα και Ταμίλ Ναντού. Μετά τη σοδειά, πλένεται στη βροχή των μουσώνων και στη συνέχεια ξηραίνεται.

1 X San Antonio Honduras 250gr
Ιδιαίτερα
Ο καφές είναι 100% Fair Trade πιστοποιημένος. Οι αγρότες που καλλιεργούν αυτό το καφέ, σύμφωνα με τα πρότυπα του Fairtrade εμπορίου, έχουν την δυνατότητα, χάρη σε συνθήκες θεμιτού εμπορίου, να βελτιώσουν τους όρους  διαβίωσης και εργασίας από μόνοι τους και να επενδύσουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

1 X WORLD OF COFFEE BLEND 250GR
Προέλευση / Σοδειά
Καθαρό μείγμα από 100% Arabica που αποτελείται από τις τέσσερεις καλύτερες χώρες προέλευσης.  Γι ’αυτό το μείγμα χρησιμοποιούμαι την υψηλότερη ποιότητα σε καφέ από Βραζιλία, Χαβάη, Πουέρτο Ρίκο και  Ινδία. Το Kona της Χαβάη θεωρείται κάτι σπάνιο και είναι ένα πραγματικό στολίδι μεταξύ των αποκλειστικών καφέδων που διατίθενται στο εμπόριο.

 

 

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας