GIGA X3 Professional - Επαγγελματικη υπεραυτοματη μηχανη espresso

GIGA X3 Professional - Επαγγελματικη υπεραυτοματη μηχανη espresso

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
4031,51 €


ή από 246.15 € ANA MHNA
14d.gif

Jura-Logo-mit-SwissMade

Ακολουθήστε την κορυφαία κατηγορία

Η νέα GIGA X3 Professional προσφέρει όλα όσα χρειάζεται το προσωπικό σε ένα μεγάλο γραφείο ή στον χώρο διαλείμματος. Παράγει μέχρι και 31 σπέσιαλ ροφήματα προγραμματισμένα στις δικές σας επιλογές και άλλα 12 αγαπημένα ροφήματα, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού - συμπεριλαμβανομένου και του φημισμένου flat white. Εκτός από την ευκολία στη χρήση που προσφέρει, δεν θα σας κουράσει να το ξαναγεμίζετε, χάρη στο μεγάλο δοχείο κόκκων καφέ με χωρητικότητα 1 kg και καπάκι που διασφαλίζει τη διατήρηση του αρώματος. Άλλα χαρακτηριστικά της είναι το προαιρετικό σετ επιπλέον χώρου απορριμμάτων καθώς και το σετ στράγγιξης.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα ξεπλύμματος και καθαρισμού που ξεκινάνε με το πάτημα ενός κουμπιού, ελαχιστοποιούν τον κόπο που χρειάζεται για την καθημερινή συντήρηση της μηχανής. Είναι σίγουρο πως οι υπάλληλοί σας θα την αγαπήσουν. Το μεγάλο δοχείο νερού και το μεγάλο δοχείο για τα απορρίμματα του καφέ επιτρέπουν την ευέλικτη και κινητή χρήση της μηχανής.

Lightbox Image GIGA X3 Professional - Επαγγελματικη υπεραυτοματη espresso μηχανη αυτοματη espresso μηχανη espresso μηχανη μηχανη espresso μηχανη espresso με μυλο μηχανεσ καφε espresso

7 8

feature1

Τεχνολογία

Οι 31 σπεσιαλιτέ, καθώς επίσης και η αρχική οθόνη, μπορούν να προγραμματιστούν ξεχωριστά έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε καταναλωτή. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα των προϊόντων και να τα τοποθετήσετε σύμφωνα με το γούστο σας στην οθόνη. Οι δύο κεραμικοί μύλοι υψηλής απόδοσης που ελέγχονται από ηλεκτρονικούς κινητήρες, εγγυώνται γρήγορη, ακριβής, και συνεπή άλεση για πολλά ακόμα χρόνια. Ως ένα ευφυές χαρακτηριστικό, ο αεραγωγός εισαγωγής στο διπλό στόμιο ρυθμίζεται ηλεκτρικά με έναν κινητήρα με μειωτήρα στροφών. Όταν παρασκευάζετε έναν latte macchiato, η μηχανή αυτόματα διανέμει ζεστό γάλα που ακολουθείται από αφρό γάλατος μέσα στο ποτήρι. Αυτή η λειτουργία σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο.

feature2

Καθαρισμός / Υγιεινή

Όσο εύκολη είναι η λειτουργία και ο προγραμματισμός της μηχανής άλλο τόσο εύκολη είναι και η φροντίδα της. Τα ενσωματωμένα προγράμματα ξεπλύματος, καθαρισμού και αφαλάτωσης μειώνουν την προσπάθεια που απαιτείται στο ελάχιστο και εγγυούνται πιστοποιημένη υγιεινή TÜV.

feature3

Προσαρμοσμένη στα μέτρα σας

Με μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όπως συσκευή για θερμαινόμενες κούπες, ψύκτη γάλατος, σετ απορριμμάτων καφέ αλλά και διασύνδεση με τα λογιστικά συστήματα, δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη λύση για την παρασκευή καφέ σύμφωνα με τις δικές σας ειδικές απαιτήσεις.

giga x8 site4

GIGA Value Εγγύηση

Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Jura επεκτείνονται και στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Κάθε μηχανή GIGA X3 Professional συνδυάζεται με την εγγύηση GIGA Value, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης για την υπεραυτόματη επαγγελματική μηχανή σας για 25 μήνες ή 45.000 φλυτζάνια καφέ. Αυτό το μοναδικό πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματικό εξοπλισμό παρέχεται αποκλειστικά από την Jura. Μετά από 9 και από 18 μήνες, εξουσιοδοτημένος τεχνικός μας κανονίζει ένα ραντεβού για επιθεώρηση της μηχανής σας χωρίς επιπλέον κόστος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα υπηρεσιών μας μπορείτε να ανατρέξετε στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις. 

Ημερήσια ποσότητα καφέ σε φλυτζάνια Εως και 350
Απευθείας σύνδεση νερού Όχι
Διαστάσεις (Π x Υ x Μ) 37 x 57 x 49.7 cm
Βάρος 18.2 kg
Εγγύηση 24 μήνες
Έντυπο μηχανής GIGA X3

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp