GIGA X8c Professional - Επαγγελματική υπεραυτόματη μηχανή espresso

GIGA X8c Professional - Επαγγελματική υπεραυτόματη μηχανή καφέ

Κατασκευαστής : JURA
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
6612,33 €


ή από 403.72 € ANA MHNA
14d.gif

Jura-Logo-mit-SwissMade

Γρήγορη επαγγελματική μηχανή καφέ, με σταθερή σύνδεση νερού

Η υψηλής απόδοσης GIGA X8c Professional σε κομψή εμφάνιση και ατού τη μοναδική λειτουργία ταχύτητας, προσφέρει τέλειο καφέ σε χρόνο ρεκόρ. Με την επιπλέον παράκαμψη, η βέλτιστη δόση καφέ αναμειγνύεται στο εσωτερικό της μηχανής με ζεστό νερό. Αυτό γίνεται χωρίς καμία απώλεια στη γεύση.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης δόσης ο καφές αυξάνει το ποσοστό των ανθυγιεινών οξέων και πικρών ουσιών. Λόγω της γρήγορης λειτουργίας, της εξοικονόμησης χρόνου και της διαισθητικής ευκολίας στη χρήση, η GIGA X8 Professional είναι η ιδανική λύση για τον χώρο εστίασης.

Σε χώρους που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για εξοικονόμηση χρόνου, συνιστάται αυτή η συσκευή που συνδέεται με άμεση σταθερή παροχή νερού.

Lightbox Image μηχανες espresso μηχανεσ καφε espresso μηχανεσ espresso μηχανή espresso espresso μηχανη μηχανη espresso με μυλο  gigax8c 7 90x60  gigax8c 8 90x60

giga x8 site1

Τεχνολογία

Η ικανότητα να παράγει έξτρα ζεστό νερό, που παρέχεται λόγω του τρίτου θερμομπλόκ, είναι πολύ σημαντική για την απόδοση της μηχανής και της επιτρέπει να ετοιμάζει τον τέλειο καφέ σε χρόνο ρεκόρ. Το ζεστό νερό συμπληρώνεται στον φρεσκοκομμένο καφέ μέσω μιας γραμμής παράκαμψης και αυτά πλέον αναμειγνύονται μέσα στη μηχανή. Η λειτουργία της ταχύτητας μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάξει στις ειδικές απαιτήσεις σας. Τα 29 διαφορετικά προϊόντα, καθώς επίσης και η αρχική οθόνη, μπορούν να προγραμματιστούν μεμονωμένα, ανάλογα με την περίσταση ή τον πελάτη. Μπορείτε για παράδειγμα να μετονομάσετε τα προϊόντα και να τα τοποθετήσετε στην οθόνη όπως σας αρέσει. Οι δύο κεραμικοί μύλοι σας εγγυώνται γρήγορη και ακριβή άλεση καθώς και τη βεβαιότητα πως θα αλέθει για πολλά χρόνια με μειωμένο χρόνο άλεσης κατά 75%.

giga x8 site2

Καθαρισμός / Υγιεινή

Όσο εύκολη είναι η χρήση της μηχανής και ο προγραμματισμός της, αντίστοιχα εύκολα έχει σχεδιαστεί και ο τρόπος συντήρησής της. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα ξεπλύματος, καθαρισμού και αφαλάτωσης μειώνουν την προσπάθεια που απαιτείται για τη διατήρηση των προτύπων της πιστοποιημένης υγιεινής TÜV.

giga x8 site3

Προσαρμοσμένη στα μέτρα σας

Με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, όπως το θερμαντήρα φλυτζανιών, το δοχείο ψύξης γάλακτος, το σετ σύνδεσης σε επιπλέον χώρο απορριμμάτων και το σετ για σύστημα στράγγιξης, την επικοινωνία με λογιστικό σύστημα καθώς και την ελκυστική ποικιλία από μονάδες αποθήκευσης και παρουσίασης, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής καφέ, ειδικά σχεδιασμένο για τις δικές σας απαιτήσεις.

giga x8 site4

GIGA Value Εγγύηση

Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Jura επεκτείνονται και στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Κάθε μηχανή GIGA X8c Professional συνδυάζεται με την εγγύηση GIGA Value, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης για την υπεραυτόματη επαγγελματική μηχανή σας για 25 μήνες ή 45.000 φλυτζάνια καφέ. Αυτό το μοναδικό πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματικό εξοπλισμό παρέχεται αποκλειστικά από την Jura. Μετά από 9 και από 18 μήνες, εξουσιοδοτημένος τεχνικός μας κανονίζει ένα ραντεβού για επιθεώρηση της μηχανής σας χωρίς επιπλέον κόστος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα υπηρεσιών μας μπορείτε να ανατρέξετε στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

 

Ημερήσια ποσότητα καφέ σε φλυτζάνια Εως και 350
Απευθείας σύνδεση νερού Ναι
Διαστάσεις (Π x Υ x Μ) 37 x 56.5 x 49.7 cm
Βάρος 22 kg
Εγγύηση 24 μήνες
Έντυπο μηχανής GIGA X8C

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας