Jura Επαγγελματικές ΜηχανέςJura Οικιακές ΜηχανέςJura Support ServiceJura About CoffeeAbout Jura

Previous Button 200x30

Waiter, a “Verlängerter” please!


barista kaffeespezialitaeten
Specialty Coffees
The Austrians can probably lay claim to more local coffee preparations than anyone else. In Vienna there are at least 20 different ways to drink coffee: as a “verlängerter Brauner” (café crème), as a “Schale Braun” (café au lait with a dash of milk) or as a “Schale Gold” (café au lait with a lot of milk). There is also the "Fiaker" (strong coffee with a dash of alcohol, served in a glass), the "Einspänner" (espresso in a glass with a cream topping and icing sugar), the “kleiner Schwarzer” or “kleiner Mokka” (strong espresso) and the “grosser Schwarzer” or “grosser Mokka” (double espresso).

The "Kaiser-Melange" is the more refined version of the mélange with milk and milk foam: the cream is blended with an egg yolk. This type of coffee preparation dates back to the First World War, when cream was scarcer than eggs.

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας