Previous Button 200x30

Rum coffee


Ingredients (for 1 person)

• 30 ml ristretto
• 1 tsp cane sugar
• 10 ml white rum
• 1 tbsp whipped cream
• Pistachio nuts, chopped, to decorate

Preparation

• Add the sugar and rum to a small glass.
• Carefully pour the freshly prepared ristretto over the rum so that layers form.
• Top the drink with whipped cream.

Tip

Decorate with chopped pistachios.

rum coffee

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας