Jura Επαγγελματικές ΜηχανέςJura Οικιακές ΜηχανέςJura Support ServiceJura About CoffeeAbout Jura

Previous Button 200x30

Crème brûlée with coffee


Ingredients (for 4 persons)

• 100 ml coffee
• 150 g single cream
• 150 ml milk
• 50 g sugar
• 2 eggs
• 2 egg yolks
• 80 ml milk
• 1 tbs butter
• 4 tbs brown sugar
• 2 tbs espresso powder

Preparation

• Combine the cream, milk, coffee and sugar in a saucepan, and bring to the boil. Remove immediately from the heat and leave to cool slightly.
• Beat the eggs and egg yolks and blend with the cream/coffee mixture.
• Pre-heat the oven to 180°C (Gas 2-3, convection oven 160°C). Pour the mixture into four buttered 125 ml fireproof dishes. Stand dishes in a bain-marie / water bath, and bake for 30 – 35 minutes.
• Remove from oven, leave to cool, then refrigerate for 2 hours.
• Scatter 1 tablespoon of brown sugar over each dish, and caramelize, either for 1-2 minutes under the grill, or with a special blowtorch.
• Sprinkle the espresso powder over the hot sugar, and serve immediately in the dish.

creme brulee with coffee

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp